Kacsából és libából készült finomságok - A francia konyha remekei
geopen könyvkiadó kft. | 2007 | MAGYAR nyelvű | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT | 62 oldal
A kacsa elkészítésénél mindenképpen távolítsuk el a farktövénél található mirigyeket, amelyek a sütés-főzés során erős, kellemetlen ízt kölcsönöznek a húsnak. A félig sültre készített kacsamellet érdemes serpenyőben zsír nélkül egyben megsütni úgy, hogy elsőként a bőrös felét pirítjuk meg. Mivel a liba rendkívül zsíros, ha libahúst sütünk, tanácsos a keletkező szaftról többször is lekanalazni a zsírt, és a sütés során a megmaradt szafttal gyakran meglocsolni a libát, hogy a hús puha, omlós és ízletes legyen.
A termék megvásárlásával
189 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes
| Kiadó | geopen könyvkiadó kft. | 
|---|---|
| Kiadás éve | 2007 | 
| Nyelv | MAGYAR | 
| Oldalak száma: | 62 | 
| Borító | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT | 
| Súly | 280 gr | 
| Sorozat | A FRANCIA KONYHA REMEKEI | 
| Illusztráció | SZÍNES FOTÓKKAL | 
| Fordító | Novák Petra | 
| ISBN | 9789639765269 | 
| Árukód | 2088370 / 1010145 | 
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
189 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes

 
					 
				














































