Jóslatok hálójában - PUHATÁBLA

Egy napon a Hot Hill-i középiskola faliújságjára valaki kifüggeszt egy Mai hírek értesítőt. Rövidesen kiderül, hogy a hírek nem múltbéli, hanem a hamarosan bekövetkező eseményekre vonatkoznak. Egymás után furcsábbnál furcsább balesetek történnek, öröknek hitt kapcsolatok szakadnak meg, új és rejtélyes barátságok, szerelmek szövődnek. Ki írja a... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 849 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Veres Orsolya
Imádom! Nagyon örültem, hogy ilyen vastag, mert folyamatosan lekötötte az időmet. Már a borítója alapján beleszerettem és azóta is az egyik kedvencem:) 10/10
Liska Tamara
Alapvetően nem lett volna gondom a hosszúságával, hiszen olvastam már több ilyen terjedelmű könyvet is, de azoknál a sztori hogy is mondjam...ennél sokkal pörgősebb volt. Számomra túlságosan is elnyújtott a történet, és ha végre történt is valami érdekes dolog, azt nagyon rövid terjedelemben lezárta és tovább lépett. A könyv végén derültek ki a dolgok, ezzel nincs gond, csak ez is hirtelen történt. Egyébként a vége már jobban tetszett, mint az eleje, de összességében nem igazán jött be a könyv.
lány
Nagyon jó könyv! tele meglepő fordulatokkal. egyet értek Darbi 21 -el tényleg nem lehet rájönni csak a legvégén hogy ki áll a dolgok hátterében. miközben olvastam jókat nevettem és volt rész amin sírtam! imádom ezt a könyvet!
Darby 21
Nagyon izgalmas könyv!A végéig nem tudja kitalálni az ember ki van az események mögött!Engem nagyon lekötött!
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2