Joey Remenyi

Sziklaszilárdan - Szabadulj meg a szédüléstől és a fülzúgástól a neuroplaszticitás erejével

jaffa kiadó és kereskedelmi kft.  | 2022  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  326 oldal

Figyelj oda a belső világodra, hiszen te vagy saját magad legnagyobb szakértője!

A krónikus szédülés és a fülzúgás olyan láthatatlan zavaró tényezők, amelyek nem reagálnak a hagyományos kezelési eljárásokra, teljes reménytelenségbe taszítva az ezektől szenvedőket. A gyógyulás azonban lehetséges a neuroplaszticitás - az agy és a test változásra való képessége - segítségével. De ha ez valóban így van, akkor mégis miért nem tanított meg rá minket még senki?
Joey Remenyi vesztibuláris audiológus és neuroplaszticitás-terapeuta bemutatja, miért hagyják jellemzően figyelmen kívül a holisztikus neuroplaszticitást, miért nem ajánlják pácienseiknek az orvosok, valamint hogy a tünetek figyelmen kívül hagyása, tagadása, megzavarása és kerülése miért nem jelent hatékony megoldást. A krónikus tünetek kezelésére olyan, önvizsgálaton alapuló, különleges megközelítést alkalmaz, amelynek segítségével előre meghatározott lépések mentén haladva építhetjük fel az új normális állapotunkat. Esettanulmányok és saját tapasztalatok felhasználásával vezeti végig az olvasót a fizikális, mentális, emocionális és spirituális gyógyulás folyamatának lépésein.
A Sziklaszilárdan a tudományos háttér mellett otthon végezhető gyakorlatokat és egy szívközpontú módszert is bemutat, s átfogó kézikönyvként szolgálhat mindenkinek, aki krónikus érzeteket vagy hangokat tapasztal a testében.


JOEY REMENYI férjével és fiával az ausztráliai Victoria államban él. Pszichológiát és neurobiológiát tanult, járatos az elfogadás és elköteleződés-terápiában és a kognitív viselkedésterápiában, és több mint húsz éve jógázik, így kivételes helyzetből segítheti a szenzoros károsodástól szenvedőket. Alapítója és igazgatója a Seeking Balance International cégnek, és létrehozta a ROCK STEADY programot, amely ezreknek segített kigyógyulni az olyan szenzoros problémákból, mint a krónikus szédülés és fülzúgás.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 4 499 Ft Online ár: 4 274 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Akciós ár: 2 699 Ft

Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó jaffa kiadó és kereskedelmi kft.
Kiadás éve2022
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:326
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly286 gr
FordítóTóth Szabolcs
ISBN9789634756699
Árukód2763948 / 1211594

Elérhető még:

E-könyv

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 4 499 Ft Online ár: 4 274 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Akciós ár: 2 699 Ft

Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal