Eleven testek

"Isaac Marion megírta a legváratlanabb romantikus történetet. Sose gondoltam, hogy ilyen szenvedélyesen érdekel majd egy zombi." - Stephenie Meyer, A Twilight-trilógia szerzője R egy fiatal férfi. Éppen egzisztenciális válságban van - ő egy zombi. Keresztülverekszi magát a háborúban megsemmisült, összeomlott Amerikán, és az eszüket vesztett,... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 840 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Kecsmár Kitti
Remek könyv! Szórakoztató, humoros és R karaktere nagyon szerethető.
Horváth Gyuláné
Régen el akartam már olvasni, nem bántam meg a vásárlást. Szórakoztató olvasmány volt, teli humorral, és a sztori is nagyon tetszett, nem a megszokott sablonos történet volt.
Martinek Boglárka
Nem szeretem a zombikat, sőt, szívesen kiírnám őket az irodalom könyveinek kusza hálójából, de nem ebből! Itt a zombik nem A félelmet valósítják meg és nem is a divatot kívánja az író követni. Ezeknek a lényeknek, akik valójában a ma emberei, nem a testük az, ami igazából megfertőződött, hanem a lelkük bomlik, pusztul, válik a semmivel és értelmetlennel egyenlővé. Ez a könyv egy segélykiáltás, egy figyelmeztetés valójában: A szeretet az, ami igazán fontos. Tudd adni és kapni anélkül, hogy bármin is spekulálnál, egyezkednél, mérlegelnél, gondolkodnál. Csak szeress!
Rátkai Diána
Nem bántam meg, hogy megvettem ezt a könyvet. Cseppet sem unalmas, nagyon jó történet. :)
bookgirl
Nagyszerű! Le se tudtam tenni... Mindenkinek csak ajánlani tudom :D<3
Nathan
Nekem nagyon tetszett, és véltem benne felfedezni valami Shakespeare.s Rómeó és Júliát... Ellentét a városon belül két család... A lány Julie, a fiú R, és a legjobb barátja M.. aztán ott az erkély jelenet, romantikus, vicces, és olykor ijesztően hasonlít arra, hogy az ember gondolkodás nélkül cselekszik... mindenkinek ajánlom
S
Imádtam a filmet. Tényleg. De megmondom őszintén, kétségeim voltak, hogy tudja az író papíron, egyszerű szavakkal is megjeleníteni ugyanazt a világot, azt a nyers, néha kicsit gusztustalan, de mindeközben nagyon szerethető humort. És sikerült neki! Persze, hogy a film a könyvből merített, azért néha előfordul (NÉHA!), hogy a film sikerül jobbra. Most is ettől féltem, de már az első soroknál beleszerettem a könyvbe! Ugyanaz az (ön)ironikus hangvétel, ugyanaz az élvezhetőség... Jelentem, Isaac Marion nem cáfolta meg azt a "teóriát", miszerint a könyvek általában jobbak a filmváltozatuknál :)
S
Láttam a filmet, és az nagyon tetszett, kíváncsi vagyok, milyen lesz a könyv :) (gondolom, 1000x jobb, ahogy általában :D)
Roni Olvas
Furcsa egy könyv ez. Tele van humorral, csipkelődő öriróniával, kigúnyolja saját magát és a történetét, mégis iszonyúan komolyan veszi mindazt a tartalmat, amit képvisel. Fricska ez, én mondom. Egy óriási fricska, amit az író cinikusan mosolyogva az orrunk alá dörgöl. Azt hitted, élsz? Hát ne gondold! Azt hitted, jó felé haladsz? Hát nem! Azt hitted, csak az a halott, aki megszűnt létezni? Figyelj oda jobban és rájössz, hogy korántsem volt igazad. Fájdalmas mindezzel szembesülni, tudatosítani magunkban mindennek a jelentését, de amint ez megtörtént, máris elkezdhetsz változtatni ezen. Hiszen lehet. Nincs késő. Még akkor sem, amikor a világ összeomlani látszik körülötted, ha teljesen úgy tűnik, hogy nincs már remény. Mert akkor történik valami, ami az ellenkezőjére utal. Csak akarni kell, hinni kell és elindulni egy másik irányba. Ahogy R is teszi. Bármennyire is odasóz nekünk Marion, bármennyire keménynek is látszik az ő figyelmeztetése, mégis feldobja a labdát, meghagyja az esélyt a javulásra és elindítja a szereplőit egy pozitív jövő felé haladó úton. És csak remélni tudom, hogy Minket is Kedvenceltem nem R, hanem Marion miatt.
Ligeti-Katona Viktória
Nagyon tetszett a könyv! Sokkal jobb, mint a film, részletesebb és érdekesebb. Miután kiolvastam megnéztem filmen is és rá kellett jönnöm, hogy a filmet jól átírták sajnos. A könyvben sokkal élvezhetőbb a történet és sokkal érthetőbb is hogy mi miért van. Csak ajánlani tudom, hogy olvassátok ki, mert nagyon jó. Nem a szokványos zombis könyv. :)
Lakatos Zoltán
Humorral átszőtt zombi romantika egy zűrzavaros világból. Kritikus tükröt mutat a mai világnak arról, mennyire képtelen az emberiség elfogadni a másságot. No és persze azt, hogy ha eltökéltek vagyunk, bármi sikerülhet. A sztori jó, a szöveg jó, a szereplők szerethetőek, a történet izgalmas. Szóval jól összerakták. A könyvben pedig minimális nyomtatási hiba van. Kikapcsolódáshoz abszolút tökéletes választás.
Orgován Zsuzsanna
Ez a könyv az orrunk alá dörgöli a puszta igazságot: hogy mennyire vakok vagyunk magunkra és a fajunkra; hogy sopánkodunk és hárítunk, ám mindent mi teszünk magunkkal Nagy mondanivalója van ennek a történetnek, sokkal nagyobb, mint amit bárki is első vagy akár második pillantásra kinézne belőle. Egyszerre társadalomkritika, szerelmes regény, zombis könyv és jobb Coelho-féle arcodba-vágom-az-igazságot-mert-játszod-a-struccot típusú sztori. :)
Máté Laura
Amikor először hallottam a könyvről, az első gondolatom az volt, hogy: Remek! Az alkonyat láz újabb szüleménye. Hamarosan azonban egyre több pozitív kritikát olvastam róla és ez felkeltette az érdeklődésemet. Alig, hogy Isaac Marion - Eleven Testek (Warm Bodies) című könyve a kezem ügyébe került, bizony nem is igen sikerült letennem egészen az utolsó oldal befejező szaváig. A "zombizmus" ellenére a könyv olvasása közben nem a riadalom, vagy a rosszullét fogja el az olvasót, mint inkább a nevetés. Az író, R szemén keresztül, már-már abszurd humorral mutatja be a romlásban lévő világot, és egy - magát kívülállónak érző - fiút, aki válaszokat keres arra, hogy ki is Ő. Ez pedig igen csak irreálisnak tűnhet egy emberevő zombi esetében. Marion kifejezetten fogyaszthatóvá tette könyvét azzal, hogy a sárban fetrengős, temessük el magunkat hannem helyett, egy sokkal könnyedebb, lazább stílust választott karakterének. Ettől válik imádott zombink sokkal inkább emberibbé, megmenthetőbbé. A humor és a világvége feeling mellett természetesen helyett kap a szerelem is, de ahogy a horror, úgy a romantika is csak mérsékelten jelenik meg.Mikor először megláttam Julie nevét R mellett, azonnal reménykedni kezdtem, hogy talán kaphatok is egy kicsit egyik kedvenc klasszikusomból. Nem is csalódtam! Shakespeare: Rómeó és Júlia című drámájára vonatkozó utalások újra és újra visszatérő motívumként jelennek meg a történetben. Így például a híres erkély jelenet, ami a könyv jellege ellenére is remekül illik az adott szituációban. A történet mondanivalója igazán szerethetővé teszi a könyvet. Az elfogadás és a szeretet az, ami még egy zombit is megmenthet a teljes "bomlástól". A történetben keveredő stílusoknak köszönhetően ajánlott azoknak, akik az akció, a gyenge romantika, az enyhe horror, vagy akár a humor kedvelői. A tinédzser korosztálytól a felnőttig mindenkinek ajánlott, aki egy kis kikapcsolódásra vágyik, és a könyv elolvasása után kedvenc szekcióját akarja a könyvespolcon bővíteni. Ebben a könyvben még egy zombi is elbűvölővé válhat, retteghetnek a vámpírok!
Beszti
Tudom, hogy a mondás, miszerint ne ítéljünk meg egy könyvet a borítója alapján, nem mindig igaz; most viszont kifejezetten örülök, hogy megakadt rajta a szemem. Aztán elolvastam a tartalmat a hátoldalon. Na, az volt az a pont, ahol a vásárlás mellett döntöttem! És nem bántam meg. Egyébként a vámpíros és zombis könyvek nagyon távol állnak tőlem... de ez nagyon tetszett! Már csak azon töröm a fejem, érdemes-e megnézni a filmet is, mert elég vegyes véleményeket hallottam róla. A könyvet viszont mindenhol dicsérték. Én is ezt teszem :D A nyár folyamán biztosan megint elolvasásra kerül :)
Wounded
Csak azt nem értem, hogy miért pont Stephenie Meyernek kellett ajánlást írnia ehhez a könyvhöz... Ezzel semmi mást nem értek el, csak azt, hogy sokan az Eleven testeket egy kalap alá veszik az Alkonyattal és már akkor lehúzzák a story-t, amikor még nem is látták filmet, vagy olvasták a könyvet. Attól, hogy ez is romantikus könyv és egy zombi a főszereplő, még nem feltétlenül olyan nyálas, mint a 'Tvájlájt'. -.-
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3