Iny Lorentz

A remény földjén

 | 2015  | MAGYAR nyelvű

"Három fiatal gyermek halad az ismeretlen csatamező felé, ahol az évszázad egyik legvéresebb ütközete veszi kezdetét. A 19. század első felének rendileg és vallásilag szigorúan tagolt társadalmában útjaik sosem keresztezhetnék egymást, a háború azonban minden szabályt felülír. Walther éles eszű, ám a harctéren tapasztalatlan, tizenhárom éves árva dobos fiú. Apja Renitz gróf erdészeként szolgált, és a Napóleon elleni küzdelemben vesztette életét. Waterloohoz közeledve az ifjú a tízesztendős Giselába botlik, aki markotányosnő édesanyjával követi apját, az ezred őrmesterét. A háború borzalmai közepette rögtön különös kötelék alakul ki a két fiatal között. Ugyancsak az ezredben lovagol Renitz gróf fia, a Walthernél és Giselánál nem sokkal idősebb, rátarti Diebold, aki nem létező tekintélyét a harcedzett közkatonák megalázásával próbálja kivívni. A sorsdöntő waterlooi csatában Walther megmenti az ezredes életét, aki köszönetképp - és Diebold legnagyobb bosszúságára - magához veszi az árva fiút és Giselát. Az életük ettől kezdve akarva-akaratlanul összefonódik, és megannyi váratlan helyzet teszi próbára minden erejüket és reményüket. Iny Lorentznek, A szajha-sorozat szerzőjének új, izgalmas regénye a három fiatal felnőtté válását, szerelemmel-gyűlölettel teli viszonyát követi nyomon, megjelenítve egyúttal a gátlástalan hatalmasságoknak és a merev uralmi rendszernek kiszolgáltatottak harcát egy szabadabb, emberibb életért. Gisela és Walther története A fehér csillag című kötetben folytatódik tovább."
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Online ár: 2 690 Ft

A termék megvásárlásával

269 pontot szerezhet


Azonnal letölthető

Kiadás éve2015
NyelvMAGYAR
Formátum EPUB MOBI
Árukód2595584 / 8111596

Vásárlói értékelések, vélemények

Csépány Katalin
2017. 02. 10.

Fantasztikus könyv. Megismerhetjük Walther és Gisela életét gyermekkoruktól kezdve egészen addig, amig eljutnak Tejasba, azaz a mostani Texas területére és harcolnak az életükért, Texas önállóságáért, majd a megélhetésükért, gyerekeikért. Nagyon kalandos életet élnek meg, de kitartanak, bátorságuk, ember szeretetük, barátságuk és szerelmük példa lehet sokak számára. Nagyon szép történet, izgalmas, fordulatos, megismerhetjük belőle még az észak-dél harcát is, mely szintén történelmi háttérként szolgál a két főhős életében.

Csépány Katalin
2017. 02. 10.

Fantasztikus könyv. Megismerhetjük Walther és Gisela életét gyermekkoruktól kezdve egészen addig, amig eljutnak Tejasba, azaz a mostani Texas területére és harcolnak az életükért, Texas önállóságáért, majd a megélhetésükért, gyerekeikért. Nagyon kalandos életet élnek meg, de kitartanak, bátorságuk, ember szeretetük, barátságuk és szerelmük példa lehet sokak számára. Nagyon szép történet, izgalmas, fordulatos, megismerhetjük belöle még az észak-dél harcát is, mely szintén történelmi háttérként szolgál a két föhös életében. Olvassák el mind a 4 részt, meg érdemes, remek szórakozást nyujt majd.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Online ár: 2 690 Ft

A termék megvásárlásával

269 pontot szerezhet


Azonnal letölthető

Kertész Edina: A fotográfuslányKertész Edina: A fotográfuslány