Aszalás kandírozás

 | 2014  | MAGYAR nyelvű

A könyvben a gyümölcsök eltartásának két alapvető módját ismerheti meg az olvasó. Az aszalás technikáján és az aszaláshoz használatos eszközök részletes bemutatásán kívül megismerkedhetünk a mogyorós cseresznye és a vörösboros szilva elkészítésének fortélyaival is. A kandírozáshoz a szerző alaprecepteket mutat be, és természetesen az egyes gyümölcsöknek is szentel egy-egy fejezetet, melyben a tartósítás sajátosságait mutatja be.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Online ár: 690 Ft

A termék megvásárlásával

69 pontot szerezhet


Azonnal letölthető

Kiadás éve2014
NyelvMAGYAR
Belelapozás epub
Formátum EPUB MOBI
Árukód2579800 / 8110964

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Online ár: 690 Ft

A termék megvásárlásával

69 pontot szerezhet


Azonnal letölthető

Az ízek varázsaAz ízek varázsa