Hajós Gyöngyi

Élelmiszer-kémia - A molekulától az élelemiszerig

akadémiai kiadó zrt.  | 2008  | MAGYAR nyelvű  | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS  |  636 oldal

A könyv két jelentős terjedelmű részben nyújt kémiai ismereteket élelmiszerekkel kapcsolatban. Az első rész 16 különböző kémiai terület alapjait tárgyalja magas szinten, mely ismeretek feltétlenül szükségesek az egyes élelmiszereket alkotó vegyületek és az azok részvételével végbemenő kémiai átalakulások megértéséhez. Ez utóbbi, élelmiszer-kémiai alkalmazott területek képezik a második rész 20 fejezetének tematikáját, ahol a legtöbb élelmiszerfajta (például tejtermékek, tojás, hús, tengeri halak, fűszerek stb.), valamint a legfontosabb italok (víz, bor, sör, égetett szeszes italok, kávé, kakaó) speciális kémiai vonatkozású kérdései kerülnek elemzésre. Különlegesen sokoldalú könyvet tart kezében az olvasó, mely egyrészt kitűnő tankönyvnek kínálkozik a felsőfokon élelmiszer-tudományt tanulmányozó hallgatók és oktatók számára, másrészt magas szintű ismereteket nyújt az egyes speciális élelmiszerekkel foglalkozó szakemberek számára is.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
7 590 Ft

A termék megvásárlásával

759 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó akadémiai kiadó zrt.
Kiadás éve2008
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:636
BorítóCÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly980 gr
ISBN9789630585828
Árukód2199358 / 1052442

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
7 590 Ft

A termék megvásárlásával

759 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

A bél-agy kapcsolatA bél-agy kapcsolat