Élelmiszer-kémia - A molekulától az élelemiszerig

A könyv két jelentős terjedelmű részben nyújt kémiai ismereteket élelmiszerekkel kapcsolatban. Az első rész 16 különböző kémiai terület alapjait tárgyalja magas szinten, mely ismeretek feltétlenül szükségesek az egyes élelmiszereket alkotó vegyületek és az azok részvételével végbemenő kémiai átalakulások megértéséhez. Ez utóbbi, élelmiszer-kémiai... bővebben
Utolsó ismert ár:
7 590 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!



Események

H K Sz Cs P Sz V
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
ChatBot