Gyógyír északi szélre

Daniel Glattauer

Írjon nekem, Emmi. Az írás olyan, mint a csók, csak ajkak nélkül. Az írás annyi, mint csókolni, de ésszel. Emmi Rothner e-mailben szeretné lemondani a Like magazin előfizetését, de félreüt egy betűt, és levele véletlenül Leo Leikénél köt ki. Minthogy újra meg újra a rossz címre ír, Leo egy idő után kénytelen felvilágosítani őt a tévedéséről. Így... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 755 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Klári
Emmi és Leo nem tudok most mosolygás nélkül gondolni rájuk. Annyira izgalmas volt belesni a kis világukba, legbelső, titkos részüket megosztó levelezésükbe, hogy egyedül csak az tartott vissza a könyv egy szuszra való végigolvasásától, hogy időnként igazán megorroltam rájuk és egyszerűen le kellett tennem, pihentetni. Megorroltam, amikor játszották a kis játékaikat, a féltékenykedést, a duzzogást, a kicsinyes bosszút, szóval ugyanazokat a köröket, amiket az emberek az íméleken kívüli, való világban is lefutnak. De talán épp ettől lettek valóságosak, emberiek, szerethetőek. Imádtam ezt a történetet, mert bármennyire is kitalált, melyről minden ímélcím tulajdonos csak álmodozhat, mégis benne van az élet, a valóság rideg szava, ami átszabja álmainkat is. Hogy mitől ennyire jó ez a rózsaszínből hétköznapira átfestett sztori? Számomra Emmi fogalmazza meg ezt igazán jól, amikor leírta, hogy mennyi mindenhez és mindenkihez alkalmazkodunk életünkben, ám ezekben a véletlen levelekben lekerülhet az álarc és kikapcsolható a belső cenzúra. Na igen. Pont ez az érzés az, amit mindenki keres, párban, barátban, ismerősben, levelezőtársban. Ez, és az elfogadás: az, hogy így, álarc és cenzúra nélkül is meghallgatást és választ kapnak gondolatai.
Sebestyén Tekla
Sodró lendületű könyv, nehéz letenni... Mi történik akkor, ha egy betűcsere miatt félremegy egy e-mail, és egy Férfi és egy Nő levelezni kezdenek egymással? A levelek kezdetben rövidek és lényegre törőek, de a humor már ekkor is megcsillan bennük. Aztán egyre személyesebb hangulatúvá válnak, majd mindkettejüket meglepve még annál is több... Megbeszélnek nagy nehezen egy személyes találkozót, ahol találkoznak is, meg nem is, látják egymást, meg nem is, talán tudják ki a másik, talán mégsem... Végig ott van a műben egyfajta lebegtetés, feszültség, huzavona, akár egy szuszra is el tudtam volna olvasni. De mivel nyaralásra vittem magammal, be kellett osztanom, és csak bizonyos mennyiségű részt engedtem meg magamnak egyszerre. Nagyon nehéz volt tartani, és visszafogni magam. Nem volt kétséges, hogy megveszem a folytatást is, már alig várom, hogy olvashassam. Mindenkinek ajánlom, aki szeretne egy kicsit kiszakadni a hétköznapokból, és eljátszani a gondolattal, ő mit tett volna ebben a helyzetben?
Nagyné Markó Lídia
A humor, a romantika és az "önirónia" fantasztikus keveréke. Javaslom a folytatását is rögtön beszerezni - A hetedik hullám - mert egyszerűen "kívánja" az ember lelke a folytatást.
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6