Alain Ducasse konyhaművészete - Desszertek és cukrászat
alexandra kiadó | 2019 | MAGYAR nyelvű | CÉRNAFŰZÖTT | 584 oldal
Alain Ducasse desszertreceptjei tükrözik a világhírű séf alkotói filozófiáját, miszerint a technika nem lehet uralkodó, a terméknek saját erényei által kell érvényesülnie.
A receptek olvasása közben betekintést nyerhetünk a régi és mai technikákba, megismerhetjük az arányok tudományát s vele az eredeti aromákat. Nincs cukortúladagolás, fontos az íz, a textúra, a könnyedség, valamint hogy a termék gyorsan elkészíthető legyen. A cukrászat nemcsak pontosságot, hanem ösztönösséget és rögtönzést is igényel. Ez a könyv a hagyományos és modern cukrászat szintézisét adja.
A termék megvásárlásával
1 424 pontot szerezhet
Személyes átvétel 1-3 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 1-3 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes
| Kiadó | alexandra kiadó |
|---|---|
| Kiadás éve | 2019 |
| Nyelv | MAGYAR |
| Oldalak száma: | 584 |
| Borító | CÉRNAFŰZÖTT |
| Súly | 1806 gr |
| Illusztráció | SZÍNES FOTÓKKAL |
| Fordító | Hanthy Kinga |
| ISBN | 9789632971094 |
| Árukód | 2216230 / 1071894 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!



































