Alain Ducasse konyhaművészete - Desszertek és cukrászat
alexandra kiadó | 2019 | MAGYAR nyelvű | CÉRNAFŰZÖTT | 584 oldal
Alain Ducasse desszertreceptjei tükrözik a világhírű séf alkotói filozófiáját, miszerint a technika nem lehet uralkodó, a terméknek saját erényei által kell érvényesülnie.
A receptek olvasása közben betekintést nyerhetünk a régi és mai technikákba, megismerhetjük az arányok tudományát s vele az eredeti aromákat. Nincs cukortúladagolás, fontos az íz, a textúra, a könnyedség, valamint hogy a termék gyorsan elkészíthető legyen. A cukrászat nemcsak pontosságot, hanem ösztönösséget és rögtönzést is igényel. Ez a könyv a hagyományos és modern cukrászat szintézisét adja.
A termék megvásárlásával
1 424 pontot szerezhet
Személyes átvétel 1-3 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 1-3 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes
| Kiadó | alexandra kiadó | 
|---|---|
| Kiadás éve | 2019 | 
| Nyelv | MAGYAR | 
| Oldalak száma: | 584 | 
| Borító | CÉRNAFŰZÖTT | 
| Súly | 1806 gr | 
| Illusztráció | SZÍNES FOTÓKKAL | 
| Fordító | Hanthy Kinga | 
| ISBN | 9789632971094 | 
| Árukód | 2216230 / 1071894 | 
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
1 424 pontot szerezhet
Személyes átvétel 1-3 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 1-3 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes

 
			 
				








































