Frank Júlia

Halak, vadak - Halból és vadhúsból készült ételek

corvina kiadó kft  | 2009  | MAGYAR nyelvű  | SPIRÁL  |  64 oldal

"Tisztában vagyok étkezési szokásainkkal, vagyis azzal, hogy itthon nem sok halat, és még annál is kevesebb vadhúst fogyasztunk. Sajnos. Az a néhány halétel, ami húsvétkor és karácsonykor az asztalunkra kerül, nem reprezentálja azt a sok finomságot, amit a halhúsból el lehet készíteni. A legáltalánosabban elterjedt tonhal nem drága, és nagyon sokféle étel készíthető belőle. Természetesen a tengeri halak között vannak nagyon drága, különleges minőségűek, de ezeket nem minden nap eszi az ember. (A receptek között bőven találnak olcsóbb halfajtából készíthető ételt.) A tenger "gyümölcsei" (kagyló, rák, polip, tintahal stb.) pedig a legínyencebbeknek is csodálatos ízélményt kínálnak! A vadhús ugyancsak nagyon egészséges húsfajta, sok benne az ásványi anyag, és nem zsíros. Élvezeti értéke magas, magyarán, nagyon finom! Tudom, hogy nem olcsó, de néha engedjék meg maguknak! E kötetben szereplő ételek nagy része ünnepi alkalmakra tartogatott receptek, de találnak köztük hétköznapra való ízletes, és egyszerűen készíthető fogásokat is. Sok sikert kívánok az elkészítésükhöz!" - Frank Júlia
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
940 Ft

A termék megvásárlásával

94 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó corvina kiadó kft
Kiadás éve2009
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:64
BorítóSPIRÁL
Súly180 gr
IllusztrációSZÍNES FOTÓKKAL
ISBN9789631358421
Árukód2205230 / 1060821

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
940 Ft

A termék megvásárlásával

94 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Az ízek varázsaAz ízek varázsa