Forever - Örökre

Amikor csókolóztunk, nem számított, hogy két órája még farkas voltam, vagy hogy újra farkas leszek. Nem számított, hogy ezernyi csapdával találjuk szembe magunkat, amint kilépünk ebből a pillanatból. Csak ez számított: hogy összeért az orrunk, a szája puhasága, a sajgás a bensőmben.
Utolsó ismert ár:
2 849 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Hornyák Csilla
Hát....Húúú! Még mindig a hatása alatt vagyok! Az a rész, amikor Grace-t kimentik a fiúk a gödörből, esküszöm, teljesen úgy éreztem, mintha én is ott lennék negyedik személyként és az eseményeket figyelném! Bár a végét kicsit gyatrának találtam. :( Ez a trilógia színvonalához mérten szerintem gyengére sikerült, többet vártam a befejezéstől. De összességében annyira tetszett a story, hogy a könyvek felkerültek nálam a "Kedvencek polcára"! :)
katy
Ahoz képest hogy befejező rész kicsit többet vártam a könyvtől!
Egy Vörös Pöttyös könyv fan
Minden várakozásomat felülmúlta. Egy teljes évig vártam, hogy megjelenjen. Teljesen megérte. A hatalmába kerített, még most is a hatása alatt vagyok. Cole-t, akit a második részben szinte utáltam, ebben teljesen megszerettem. A végével nem teljesen vagyok megbékélve, de így is tökéletes. Akinek az első két része tetszett, azt ez a könyv is elvarázsolja. Az írónő gyönyörűen fogalmaz, amely még élethűbbé teszi a tájat, illatokat és az érzéseket. Imádom... Csak ajánlani tudom, hiszen ez egy csodálatos könyv! :)Események

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
ChatBot