Ennél zöldebb nem lesz! - Útmutató azoknak a nőknek, akiknek elegük van a toporgásból

Farkas Lívia, a legsikeresebb független női blogger, az Urban:Eve blog gazdája. 2008 óta nők tízezreit látta el tippekkel, tanácsokkal: hol segítő posztjaival, hol személyes levelekben. A blogról jól ismert életszeretetével és az évek alatt összegyűjtött tapasztalatával írta meg ezt a könyvet, amelyben megpróbálja átadni azt a hétköznapi filozófiát,... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 790 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Sitku Szandra
Nagyon szuper könyv! Mindenkinek csak ajánlani tudom. Elgondolkodtató (nem csak fiataloknak) és tényleg nagyon ötletes és gyakorlatias tanácsok vannak benne. Belsőnkkel és a környezetünkkel is egyaránt foglalkozik az író, és azzal, hogy hogyan tudnánk szervezettebbé, élhetőbbé és élvezhetőbbé tenni hétköznapjainkat!
Olvasó
Szuper könyv - egyetemistáknak, diákoknak, olyanoknak, akik még most kezdik az önálló életet, azoknak valódi ajánlott olvasmány. Magam is nagyon örültem volna, ha ebben az életkorban kerül a kezembe. De sok évvel a saját lábra állás után, családdal, gyerekekkel együtt - bár azoknak a nőknek szól, "akiknek elege van a toporgásból" - nem igazán találtam inspirálónak. A kiszólások, a megoldási javaslatok is nehezebben értelmezhetőek már egy későbbi élethelyzetben.

Események

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3