F. Horváth Ilona

F. Horváth Ilona 99 receptje - Burgonyás ételek

F. HORVÁTH ILONA 99 RECEPTJE

totem plusz kiadó  | 2011  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  120 oldal

A burgonya a magyar konyha egyik legkedveltebb alkotóeleme. Számtalan hagyományos, hétköznapi étel készíthető belőle, ilyen például a paprikás krumpli, a krumplis tészta, a burgonyaleves vagy a burgonyafőzelék, de különleges alkalmakra is kitűnő fogások alapjául szolgálhat (krokett, burgonyafánk, gnocchi). Használhat juk levesekbe, főzelékekbe, olajban vagy zsírban sütve, húsételekhez köretként és tészták alkotórészeként egyaránt. Változaros felhasználhatósága mellett érdemei közé tartozik magas szénhidráttartalma, valamint jelentős C-vitamin, kálium- és fehérjetartalma. Könnyen emészthető, és megfelelő tárolással sokáig eltartható.

Könyvünk F. Horváth Ilona receptjei nyomán a burgonyás ételek elkészítését lépésről lépésre, nehézségi fokuk, áruk és kalóriaértékük megjelölése mellett mutatja be. Ezért nemcsak kezdő háziasszonyoknak nyújt útmutatást, de profi szakácsok is bátran ollózhatnak belőle.

+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
284 Ft

A termék megvásárlásával

28 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó totem plusz kiadó
Kiadás éve2011
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:120
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly110 gr
Sorozat F. HORVÁTH ILONA 99 RECEPTJE
ISBN9789635902729
Árukód2088446 / 1010212

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
284 Ft

A termék megvásárlásával

28 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Hallgassa csak!Hallgassa csak!