F. Horváth Ilona 99 receptje - Burgonyás ételek
totem plusz kiadó | 2011 | MAGYAR nyelvű | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT | 120 oldal
A burgonya a magyar konyha egyik legkedveltebb alkotóeleme. Számtalan hagyományos, hétköznapi étel készíthető belőle, ilyen például a paprikás krumpli, a krumplis tészta, a burgonyaleves vagy a burgonyafőzelék, de különleges alkalmakra is kitűnő fogások alapjául szolgálhat (krokett, burgonyafánk, gnocchi). Használhat juk levesekbe, főzelékekbe, olajban vagy zsírban sütve, húsételekhez köretként és tészták alkotórészeként egyaránt. Változaros felhasználhatósága mellett érdemei közé tartozik magas szénhidráttartalma, valamint jelentős C-vitamin, kálium- és fehérjetartalma. Könnyen emészthető, és megfelelő tárolással sokáig eltartható.
Könyvünk F. Horváth Ilona receptjei nyomán a burgonyás ételek elkészítését lépésről lépésre, nehézségi fokuk, áruk és kalóriaértékük megjelölése mellett mutatja be. Ezért nemcsak kezdő háziasszonyoknak nyújt útmutatást, de profi szakácsok is bátran ollózhatnak belőle.
A termék megvásárlásával
28 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes
| Kiadó | totem plusz kiadó |
|---|---|
| Kiadás éve | 2011 |
| Nyelv | MAGYAR |
| Oldalak száma: | 120 |
| Borító | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT |
| Súly | 110 gr |
| Sorozat | F. HORVÁTH ILONA 99 RECEPTJE |
| ISBN | 9789635902729 |
| Árukód | 2088446 / 1010212 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
28 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes

























