Éjvilág

Üdv New Yorkban! Ahol egy troli lakik a Brooklyn híd alatt, egy kobold a Central Parkban és egy gyönyörű vámpír az Upper Esat Side egyik manzárdjában - és ez csupán a kezdet. Persze a legtöbb halandó ember tökéletesen vak marad a természetfelettiek éjszakai életére, de Cal Leandros csak félig ember. Apja sötét vérvonala rémmesékbe illő - és most ő... bővebben
Utolsó ismert ár:
560 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Dyus33
Hát, hát. Nem azt kaptam, amire számítottam Az eleje érdekes volt, de aztán nagyon leült, erőszakolnom kellett, hogy ne hagyjam abba. Különösen azok a részek nem voltak ínyemre, ahol a két testvér egymással tusakodott. Egy ember legyőz egy szörnyeteget? Ugyan. És amúgy milyen szörnyetegről beszélünk? Mert számomra nem derült ki. Igen, Cal szörnyeteggé vált, amikor Árnyék megszállta, de előtte, meg utána maximum a génjei voltak félig szörnyek, meg az erről szóló duma. Jó lett volna a vámpírlány Promise vonal is, de valamiért elhalt. Ahogyan a pszí Georgie szál is. Ott maradtak lógva a dolgok. Egy dolog volt fix. A mogyoróvajas szendvics. Még nem tudom, mit csinálok a második résszel. Könyv a könyvben elég sok volt: Beowulf, Shakespeare 3 műve is, A vihar, Hamlet, Rómeó és Júlia is, Tükör által homályosan, Piroska és a farkas, no meg Rintintin.
Völgyesi Zoltán
Szerintem most olvastam ki a két könyvet /Éjvilág és Holdvilág/ századjára. És nem tudom sem megunni, sem letenni, hiába sci-fin élek. Nevezzük a könyvet fantasynak, de senki ne gondolja, hogy ez egy átlagos fantasy. Szörnyek mindenhol rejtőzhetnek, a taxiban, a Brooklyn-híd alatt, de főleg benned. És mikor a saját szörnyed tetteivel szembesülsz elborzadsz. Mikor rájössz, hogy ezeket a tetteket még élvezted is... A könyv igazi sötét hangulatot áraszt, benne egy jó adag cinizmussal. Nem horror, egyszerű regény. Vedd a kezedbe, de készíts oda némi élelmet is. A telefonod pedig kapcsold ki.
okapika
Egyedi és fantasztikus! Csak ajánlani tudom...úgysem tudod majd letenni :)
Vinih
Rob Thurman egy nagyszerű író! Igaz, néhány furcsa kifejezést használ a műben, de egyébként ez a történeten nem változtat. Izgalmas, Szórakoztató, és egyben érdekes :)
Lia
A könyv valóban fantasztikus! Ajánlom mindenkinek aki kicsit is szereti ezt a műfajt. Minden, amit eddig összekötött az ember az éjszakával, az most egy teljesen új megvilágítást kap. Lenyűgöző ábrázolás és egyéni karakterek teszik letehetetlenné a könyvet.
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6