Pálinkafőzés - Ágyas pálinka és likőr készítése

A jelenleg érvényben lévő rendeletekkel! Jó minőségű pálinkát csak kifogástalan minőségű, aroma alapján teljes érettségű gyümölcsből lehet készíteni! Az a régi, hibás szemlélet, mely szerint a pálinkák alapanyaga az a gyümölcs, amely nem felel meg a fogyasztási, konzervipari és más felhasználási területek minőségi követelményeinek, ma már nem... bővebben
Válassza az Önhöz legközelebb eső átvételi pontot, és vegye át rendelését szállítási díj nélkül, akár egy nap alatt!
A Libri Könyvesboltjai jelenleg zárva tartanak, így az online rendelt termékek bolti átvételére nincs lehetőség.
5% kedvezmény! Kosárba
3 995 Ft
3 795 Ft
Szállítás: 2-5 munkanap Akár ingyen szállítással
A termék megvásárlásával kapható: 379 pont
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!



Események

H K Sz Cs P Sz V
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3