Húsfélék pácolása és füstölése házilag - A sonkától az oldalasig

Legyen szó sertésről, marháról, bárányról, vadról vagy szárnyasról - a jó húst a megfelelő recepttel nemcsak tartósíthatjuk, hanem finomabbá is tehetjük. A gyakorlott házi hentes bemutatja nekünk, hogyan sózzuk, pácoljuk, szárítsuk, füstöljük és pároljuk helyesen a húsokat. Útmutatásai alapján magunk is kiváló minőségű és sokféle sonkát, szalonnát,... bővebben
30% kedvezmény! Kosárba
2 800 Ft
1 960 Ft
Szállítás: 1-3 munkanap,
utolsó példányok
Akár ingyen szállítással
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
A termék az alábbi akciókban szerepel:

Ünnepi könyvválogatás

20-60%
Még 2 napig!



Események

H K Sz Cs P Sz V
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6