Első oldal III. - Élet és Irodalom

Ismét elmúlt néhány év (ez egyre inkább így megy), ismét itt van egy ilyen könyv. Afféle vezércikkek gyűjteménye; van annál jobb, például a grappa vagy a karamellfagyi, mint hetenként (azaz háromhetente!) vezércikket írni. De ezek már csupán annyiban vezérek, hogy az első oldalon állnak, nem akarnak (nem is tudnának) vezérelni semmit; a műfaj a... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 755 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
A véleményeket és az értékeléseket nem ellenőrizzük.
Nincs értékelés
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
Olvasói értékelések
Móritz Mátyás
Igazán kivételes, és felemelő, üdvözitő, szívet melengető az, amikor lehet igényes publikat olvasni, amelyek nem propaganda szövegek, lázitó, hazudozó, pocskondiázó dolközül egynek is megfelelnének, akkor is ipofánkba mászva, a másikat semmibe véve, nullának, szarnak, szar alaknak, hazaárúlónak, nemzet ellenesnek kikiáltva, mert hogy máshol és máshogy áll. Vagy bukik. Minden sor át van gondolva, meg vannak írva, ahogy csillag megyen az égen. Egy sorral ha többek lennének, túlzónak éreznénk, ha egyel kevesebb, akkor hiányérzetünk támadna. Igazán elgondolkoztató, megnevetető, sírásra ingerlő dolgozatok ezek, az élet minden területéről, irodalmilag megfogalmazva, de tele vannak élettel, ha lehetek íly profán és indirekte. Ha aki igazat ír, mond, állít és mindenzt meg is tudja védeni bizonyitékokkal, dokumentumokkal, - fasznak minősül ebben az országban, akkor hát legyen.
Eredeti ár: 5 999 Ft
Online ár: 5 699 Ft
Kosárba
Törzsvásárlóként:
569 pont

Események

H K Sz Cs P Sz V
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
ChatBot