Anya, taníts engem! - Fejlesztési lehetőségek születéstől iskolakezdésig

Sokan úgy vélik, hogy az iskolára való felkészítés az óvodai foglalkozások feladata. Valóban kiemelt helye van a gyermek fejlesztésében az intézményi munkának, ám az önmagában nem biztos, hogy elegendő. A megfelelő fogalomkialakításhoz, az ismeretek mélyebb rögzítéséhez elengedhetetlen az otthoni munka. A szülők többsége tudja ezt, de bizonytalan... bővebben
Válassza az Önhöz legközelebb eső átvételi pontot, és vegye át rendelését szállítási díj nélkül, akár egy nap alatt!
Budapest, X. kerület Árkád Könyvesbolt 1. emelet
5 db alatt
Budapest, X. kerület Árkád Könyvesbolt aluljárószint
5 db alatt
5% kedvezmény! Kosárba
3 000 Ft
2 850 Ft
Szállítás: 1-3 munkanap Akár ingyen szállítással
A termék megvásárlásával kapható: 285 pont
Olvasói értékelések
11 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Anikó
Ez a könyv egy alapkönyv. Gratulálok a szerzőnek, aki sok-sok segítséget ad a mindennapi életben a szülőknek. Egyszerű és megvalósítható ötletekkel, gyors és fejlesztő játékokat tudnak készíteni a szülők. Nekem egy ötlettár és kontroll volt a kezdeti években. Köszönöm szépen.
Fehér Andrea
Egészen véletlenűl bukkanram rá a könyvre annak idején. Az én csemetém már 13 éves, de az alapok lerakásához, nagyon nagy segítség volt. Óvodás korában már olvasott úgy, hogy Ő kérdezett, nem mi eröltettük. Talán nem túlzás, hogy többek között ennek köszönhetjük, hogy az iskolai tanulmányok a mai napig sem kihívás számára.
Papp Gyöngyi
Nagy segítség ez a könyv ahhoz, hogy pár hónapos kortól, mindig a saját szintjének megfelelő elfoglaltságot találjunk a kicsinyünknek. Hiánypótló könyv ez, minden családnak szívből ajánlom!
Kemeny Kata
Egy ismerosom meselt errol a konyvrol.Sajnalom hogy nem hallottam hamarabb rola.Nagyon jol hasznalhato.
Bella Gyuláné
Ez a könyv tele van a gyerekek számára élvezetes fejlesztő programokkal. Egy remek kiadvány! Nagyon jó döntés volt, hogy megvásároltam. Csak egyet sajnálok igazán. Azt, hogy nem találtam rá elöbb...
Cserba Györgyi
Azért is nagyon jó a könyv, mert a segítségével követni tudod, milyen fejlettségi szinten tart gyermeked.
Andi
Igazán kiváló könyv! Mindkét gyermekemmel követtük a feladatokat,imádták őket és én is. Az eredmény pedig nem maradt el. Az elsőt osztályelsőként fejezte a nagyobb, a kicsi pedig már ötévesen olvas.Hálás vagyok ovónénimnek ki a kezembe adta a könyvet és persze a szerzőnek. Igen ez a könyv a legjobb!
Kozma Klári
Nagyon szuper könyv. Minden Anyukának ajánlom!
Nemes Anita
Kiváló könyv! Évek óta rendszeresen használjuk. A könyv írója nagy szakmai hozzáértéssel készíthette. Hihetetlenül passzolnak a leírtak a gyermekfejlődés adott szakaszaira. Minden szülőnek szívből ajánlom! S meg kell jegyeznem, a könyv segítségével valóban könnyebb volt az óvodai beilleszkedés. Mint „kezdő” anya óriási segítséget nyújtott gyermekem minden szintű fejlesztésében. Én is, mint minden szülő a legjobbat szeretném nyújtani gyermekemnek. Ez a könyv a legjobb!
Mutasd az összes véleményt


Események

H K Sz Cs P Sz V
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3