Beszélj úgy, hogy érdekelje, hallgasd úgy, hogy elmesélje - Gyakorlati tanácsok a sikeres szülő-gyerek kapcsolathoz

EZ A KÖNYV SEGÍT MEGTANULNI: - hogyan birkózzunk meg gyerekeink csalódásaival, frusztrációival, negatív érzéseivel; - hogyan mutassuk ki mérgünket anélkül, hogy bántóak legyünk, hogy állítsunk fel határokat, úgy, hogy megőrízzük a gyerekek szabadságát; - mit tegyünk büntetés helyett; - hogyan oldjunk meg családi vitákat. Az egész világon hatalmas... bővebben
Válassza az Önhöz legközelebb eső átvételi pontot, és vegye át rendelését szállítási díj nélkül, akár egy nap alatt!
A Libri Könyvesboltjai jelenleg zárva tartanak, így az online rendelt termékek bolti átvételére nincs lehetőség.
5% kedvezmény! Kosárba
3 150 Ft
2 992 Ft
Szállítás: 2-5 munkanap Akár ingyen szállítással
A termék megvásárlásával kapható: 299 pont
Olvasói értékelések
16 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Takács Edina
Nekünk sokat segített. Sokkal kedvesebb és türelmesebb vagyok a gyerkőcömmel, ő pedig kevesebbet hisztizik,mert már tudom,hogy kell megelőzni azt. Ezenkívül pedig egy csomó hasznos ötlet van benne,hogyan oldjunk meg különböző problémákat. Mindenkinek ajánlom és nem csak anyukáknak,hanem az APUKÁKNAK IS! :)
Szabó Anna
Sziasztok! Kezdő óvónő vagyok és érdekelne, hogy szerintetek hasznát tudnám- e venni a könyvben leírtakat a munkám során? Ha, igen, rögtön megveszem :) Köszönöm
Orsolya
Végre egy nem szenzációhajhász, hanem tényleg praktikus, gyakorlatias könyv! Egy hisztikorszak lezárását köszönhetjük neki. 4 és fél éves korban találtunk rá, de már előbb is hasznos lett volna.
Sterczer Hilda
Nagyon jó könyv! 3 éves kislányomnál kezdtem el alkalmazni és működik! Végre nem a saját szüleimtől is hallott (és utált) dolgokat szajkózom. Eddig hasznosnak bizonyult a dackorszak kezelésében és a hisztik megelőzésében.
Melinda
Tényleg nagyon jó a könyv
Kovács Anikó
Sajnos sok pontjában magamra ismertem. Igyekszem tanulni belőle ... Többször el kell olvasni, sőt, az ember könyvespolcán ott kell állnia, hogy újra kézbe vehesse, ha kicsit félrecsúszott a nevelésben ... Nagyszerű írás! Esetleg nem tudja valaki szerveznek-e ebben a szellemben tanfolyamot Magyarországon?
Papp Gyöngyi
Szinte a lányunk születésével egyidejűleg vettük meg ezt a könyvet, hogy mire ott lesz az ideje, ráhangolódhassunk arra, hogyan tudjuk majd a méltóságát megadva terelgetni. Szerettük volna ha segítséget kapunk ahhoz, hogy tudunk a barátai maradni, mégis megtartani a szülői tekintélyünket előtte. Ez a könyv ALAPMŰ ott, ahol gyerek van!
Kemény Kata
Itt a honlapon találkoztam ezzel a könyvvel,csak jót olvastam róla:NEM CSALÓDTAM BENNE!Kár,hogy nem elöbb olvastam el!
Fehér Lívia
Én is minden leendő szülővel elolvastatnám ezt a könyvet. Csak annyit, hogy aki ismeri a Gordon módszert, találhat hasonlóságot, de ez sokkal praktikusabb és nem kell szülői kommunikációs tréninget elvégezni hozzá (bár az sem árt). Ha lenne hatodik csillag az értékelésben, ez a könyv megérdemelné!
Székely Erika
És még valami: aki több gyermek szülője, az feltétlenül vegye meg mellé a "Testvérek féltékenység nélkül című" ugyanezen szerzőpáros által írt könyvet is!!!
Székely Erika
Ezt a könyvet minden szülőnek már a kórházban meg kellene kapnia, hogy elolvashassa, és hogy minél több boldog gyermek nevelődjön, fejlődjön kiegyensúlyozott, önbizalommal teli felnőtté!!!
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3