Charlie Trotter

A főzés öröme

alexandra kiadó  | 2009  | MAGYAR nyelvű  | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS  |  238 oldal

Az autodidakta, rögtönzésre mindig kész séf ritka, mint a fehér holló. Charlie Trotter mesterszakács talán éppen ilyen "fehér holló": ihletforrás mindazok számára, akik szeretnek otthon főzni, s ha nem is tanulták soha, van hozzá érzékük. Trotter televíziós főzőshow-jában kötetlen stílusú főzőleckék során mutatta be, milyen egyszerűen lehet jó alapanyagokból változatos fogásokat készíteni, ha az ember rajong az ételekért. Ebben, a műsorhoz tartozó kötetben Trotter azt az adásonként két receptet teszi közzé - fejezetenként négy ráadással -, melyeket a sorozat tizenhárom részéhez kreált. Minden fejezet kész tanulmány egy-egy hozzávalóról vagy fogásról, melyet Trotter a jó konyha alapvető részének tart. Levesek, saláták, homárral, fésűskagylóval, harcsával, lazaccal, tonhallal, tésztával, csirke-, sertés-, kacsa- és marhahússal készült ételek és desszertek kerülnek terítékre, Trotter pedig megszólaltat minden kulináris akkordot, melyektől az étel valóságos zenei alkotáshoz válik hasonlatossá.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
4 702 Ft

A termék megvásárlásával

470 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó alexandra kiadó
Kiadás éve2009
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:238
BorítóCÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly1260 gr
IllusztrációSZÍNES FOTÓKKAL
FordítóSzabolcska Orsolya
ISBN9789633707098
Árukód2207595 / 1063525

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
4 702 Ft

A termék megvásárlásával

470 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Az ízek varázsaAz ízek varázsa