Házi gyümölcspárlatfőzés
tánckönyv kft | 2022 | MAGYAR nyelvű | KEMÉNYTÁBLA | 115 oldal
A pálinkához nem adható tömény vagy hígított alkohol, és nem lehet ízesíteni, színezni."
Aki pálinkát szeretne főzni, annak a jogszabályok ismeretén kívül azzal is tisztában kell lennie, mely gyümölcsök a legalkalmasabbak erre a célra. A gyümölcspárlat jó minőségének egyik meghatározó eleme a szakszerű cefrekészítés.
Gyümölcspárlatot főzhetünk otthon is és főzethetjük bérszeszfőzdében is. A házi gyümölcspárlat főzés módszerét, eszközeit mutatja be könyvünk. Hogy milyen pohárból, milyen hőmérsékleten igyuk ezt a gyümölcspárlatot, hogyan adjuk meg a kellő tiszteletet a gyümölcs termesztőjének, az ital készítőjének, vagyis mindannak, ami egy kortynyi párlatban (pálinkában) ölt testet.
A termék megvásárlásával
465 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes
| Kiadó | tánckönyv kft | 
|---|---|
| Kiadás éve | 2022 | 
| Nyelv | MAGYAR | 
| Oldalak száma: | 115 | 
| Borító | KEMÉNYTÁBLA | 
| Súly | 368 gr | 
| Illusztráció | FEKETE-FEHÉR KÉPEKKEL | 
| ISBN | 9786158208604 | 
| Árukód | 2760860 / 1209253 | 
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
465 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes

			
				









































