Az Urantia könyv - Isten, a világegyetem és Jézus - Tudomány, bölcselet és vallás - Az ember: eredet, történelem és beteljesülés

bioenergetic kiadó kft.  | 2022  | MAGYAR nyelvű  | KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ  |  2046 oldal

Azt az irodalmi remekművet tartod a kezedben, amely választ ad az Istennel, a lakott univerzummal, világunk történetével és jövőjével, valamint Jézus életével kapcsolatos kérdéseidre. Az Urantia-könyv a történelem, a tudomány és a vallás összehangolásával olyan életfilozófiát teremt, amely új értelmet és reményt hoz az életedbe. Ha válaszokat keresel, olvasd el Az Urantia-könyvet!
A világnak szüksége van egy új spirituális igazságra, amely egyfajta intellektuális ösvény a modern férfiak és nők számára, akik az Istenhez fűződő személyes kapcsolatot keresik. A világ vallási örökségére építő Urantia-könyv egy végtelen sorstörténetet tár az emberiség elé, és azt tanítja, hogy a személyes szellemi fejlődés és az örök túlélés kulcsa az élő hit. Ezek a tanítások olyan új igazságokat mutatnak fel, amelyek elég erősek ahhoz, hogy a következő 1000 évben felemeljék és előremozdítsák az emberi gondolkodást és hitet.
Az Urantia-könyv egyharmada Jézus egész életének inspiráló története, valamint eredeti tanításainak kinyilatkoztatása. Ez a körképszerű rész felöleli Jézus születését, gyermekkorát, ifjúságát, felnőttkori utazásait és kalandjait, nyilvános tetteit, keresztre feszítését és 19, a feltámadása utáni jelenését. Ebben az inspiráló gyűjteményben Jézus, a kereszténység kiemelkedő alakja egy vezető lesz, aki mindenkit elkísér az úton, bármiben is hisz, bármit is keres.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 9 990 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 9 490 Ft

A termék megvásárlásával

949 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó bioenergetic kiadó kft.
Kiadás éve2022
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:2046
BorítóKEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
Súly1520 gr
ISBN9781883395117
Árukód2232122 / 1086726

Vásárlói értékelések, vélemények

Kaszap Attila
2013. 10. 13.

Címe és tartalomjegyzéke szerint értékes, érdekes, figyelemreméltó könyv. Amint megláttam rögtön megfogott. Megvétele után amint letéptem a celofánborítást tudtam, hogy nem lesz módom elolvasni az apró betűk miatt a hártyavékony áttetsző papíron. Véleményem: Hardver merénylete egy ragyogó szoftver megismerése ellen, rossz döntés következtében. Nyugdíjban olvasnák /megértenék / ha tudnák.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 9 990 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 9 490 Ft

A termék megvásárlásával

949 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Popper Péter: Várj, amíg eljön az órádPopper Péter: Várj, amíg eljön az órád