Az angyal válaszol

Mikor úgy tűnik, hogy minden összeomlik, talán valami egészen új van születőben. Rajtunk múlik létrejötte. Megújulás csakis belülről indulhat. Ezt élte meg Budapesten, a második világháború embertelensége közepette négy fiatal művész. Hanna, Gitta, Lili és József nem tehetetlen áldozata a külső eseményeknek. Szomjasan keresik az igazat, az élet... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 705 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Pappné Halbaksz Klára
Nem régen talált rám a könyv. Lassan, vigyázva olvasom, ízlelgetem. Nem mindig értem, mert az emberi nyelv, ami egyébként csodálatos, néha mégis szegényesnek bizonyul kifejezni mindazt, ami Van. Csak sejtem, hogy mi Van. Az értelem itt nem lehet vezető. Megrendítő élmény. Ha a lelked megérett és vágyja az Újat, meg fog találni a könyv. "Az olvasó fogadja el, ahogy van, vagy tegye félre."
Rieder Tünde
Hüha! Remelem többen olvastak el ezt a kincset, mint ammenyien nyilatkoznak rola:-) Negy fiatal müvesznek egy szomoru eletszakaszaban ( 1943-1944, haboru, embergyülölet es es es) vehetünk reszt. A nagy kilatastalansagban, egy penteki közösen összeült delutanon Gitta kerdesere Hanna valaszolni szeretett volna, valaszolt is, de nem ö, hanem valaki mas. Igy kezdödött ez a melyrehato es felejthetetlen valaszokkal teli korszak. Sajnos csak Gitta elte tul a haborut, es evtizedekkel kesöbb fogta össze a sok füzetekben felirott valaszokat, es adta ki könyvformaban. Megjelent mar rengeteg nyelven a vilagon, es vegre magyarul is sikerült kiadni;-) Ugy mint Yehudi Menuhin "Boldog vagyok, hogy ratalaltam erre a könyvre" vagy az ismert Juliette Binochet is eltragadta ez a költöi mü, amely az elet ertelmet es modjat kutatja. Meg csak annyit: olvassatok es erezzetek. Erezzetek minden porcikatokkal.

Események

H K Sz Cs P Sz V
24
25
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5