A vendéglátás mesterei - Top séfek, éttermek, receptek - 25 magyar mesterszakács
urbis könyvkiadó | 2007 | MAGYAR nyelvű | KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ | 142 oldal
A szerzők 25 nívós hazai étterem konyhájában jártak, ahol a séfek megosztották a választékban szereplő receptúrák titkait. Ennek eredménye a csaknem 100 különleges fogás, melyeket fantasztikus fotók tesznek ellenállhatatlanná. A receptek érthető "konyhanyelven" íródtak, de az esetleg előforduló szakkifejezések magyarázata is megtalálható a könyv végén lévő kis gasztroszótárban. A főzés előtt érdemes elolvasni az alapanyagokról, s a modern gasztronómiai irányzatokról és eljárásokról szóló hasznos, érdekes fejezeteket is! Az exkluzív kiadvány (ét)lapjain a hagyományos magyar konyha remekei éppúgy szerepelnek, mint a modern nemzetközi specialitások, a fúziós ízek vagy a tájjellegű étkek.
Az ételek mellett rövid leírást olvashat a vendéglátóhelyekről és a mesterek eddigi pályafutásáról. Ismerje meg az éttermek láthatatlan művészeit, és segítségükkel érezze magát mesterszakácsnak Ön is!
A termék megvásárlásával
465 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes
Kiadó | urbis könyvkiadó |
---|---|
Kiadás éve | 2007 |
Nyelv | MAGYAR |
Oldalak száma: | 142 |
Borító | KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ |
Súly | 1150 gr |
Illusztráció | SZÍNES FOTÓKKAL |
ISBN | 9789639706460 |
Árukód | 2088256 / 1010034 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
465 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes