A vendéglátás mesterei - Top séfek, éttermek, receptek - 25 magyar mesterszakács

urbis könyvkiadó  | 2007  | MAGYAR nyelvű  | KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ  |  142 oldal

A könyv egyedülálló gyűjtemény, amely a mai magyar csúcsgasztronómia világában tesz kirándulást, mindenki számára érthető és látványos módon. Most megismerheti a legjobb éttermek étlapjaira kerülő fogásokat, és akár otthon, egy családi ebéd alkalmával elkészítheti őket!

A szerzők 25 nívós hazai étterem konyhájában jártak, ahol a séfek megosztották a választékban szereplő receptúrák titkait. Ennek eredménye a csaknem 100 különleges fogás, melyeket fantasztikus fotók tesznek ellenállhatatlanná. A receptek érthető "konyhanyelven" íródtak, de az esetleg előforduló szakkifejezések magyarázata is megtalálható a könyv végén lévő kis gasztroszótárban. A főzés előtt érdemes elolvasni az alapanyagokról, s a modern gasztronómiai irányzatokról és eljárásokról szóló hasznos, érdekes fejezeteket is! Az exkluzív kiadvány (ét)lapjain a hagyományos magyar konyha remekei éppúgy szerepelnek, mint a modern nemzetközi specialitások, a fúziós ízek vagy a tájjellegű étkek.

Az ételek mellett rövid leírást olvashat a vendéglátóhelyekről és a mesterek eddigi pályafutásáról. Ismerje meg az éttermek láthatatlan művészeit, és segítségükkel érezze magát mesterszakácsnak Ön is!
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
4 655 Ft

A termék megvásárlásával

465 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó urbis könyvkiadó
Kiadás éve2007
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:142
BorítóKEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
Súly1150 gr
IllusztrációSZÍNES FOTÓKKAL
ISBN9789639706460
Árukód2088256 / 1010034

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
4 655 Ft

A termék megvásárlásával

465 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

A bél-agy kapcsolatA bél-agy kapcsolat