A Pékmesterség magasiskolája - 80 kenyér- és péksüteményrecept

geopen könyvkiadó kft.  | 2022  | MAGYAR nyelvű  | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS  |  320 oldal

Hogyan süssünk hagyományos bagettet, tönköly- vagy teljes kiőrlésű kenyeret, ciabattát, párizsi brióst, croissant-t, almás papucsot? Lássunk hozzá, a sütés sikerélmény!

MINDEN ÉRDEKLŐDŐT ÖRÖMMEL LÁT A LE CORDON BLEU ISKOLÁJA.
FEDEZZÜK FEL A DAGASZTÁS, A FORMÁZÁS ÉS A KENYÉRSÜTÉS
FORTÉLYAIT!

- Örök klasszikus és tájjellegű kenyerek, a világ minden tájáról gyűjtött receptek, ínyencfalatok, péksütemények, édes és sós kelt tészták
- A tészta útja a dagasztástól a sütőig
- Különféle előtészták: a híg kovász, a kemény kovász, a poolish, az öregtészta titkai
- Részletes, gazdagon illusztrált receptleírások

280 FÁZISFOTÓ LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE
Az 1895-ben Párizsban alapított Le Cordon Bleu nemzetközi oktatási hálózat, melynek a világ bármely pontján működő intézményei a konyhaművészet, a szállodaipar és a vendéglátás különféle szakterületeinek képzésére szakosodtak. Oktatócsapatában nemzetközi hírű séfek és gasztronómiai szakemberek vesznek részt. Céljuk, hogy terjesszék a legmagasabb szintű ismereteket és szakmai fogásokat, ápolják a nemzeti értékeket, hallgatóiknak pedig átadják a konyhaművészet iránti szeretetet és szenvedélyt.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
11 305 Ft

A termék megvásárlásával

1 130 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó geopen könyvkiadó kft.
Kiadás éve2022
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:320
BorítóCÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly2090 gr
FotóztaDelphine Constantini
FotóztaPauline Guerrier
FordítóKertész Luca
ISBN9789635161058
Árukód2763814 / 1211470

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
11 305 Ft

A termék megvásárlásával

1 130 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Popper Péter: Várj, amíg eljön az órádPopper Péter: Várj, amíg eljön az órád