A mobil

Clay Riddell grafikus Bostonba utazik, hogy tárgyaljon az általa tervezett képregény ügyében. A kiadóba menet a parkban beáll a fagylaltoskocsi előtt kígyózó sorba, mert a melegben bizony jólesne egy hűsítő nyalánkság. Az előtte állók némelyikének megcsörren a mobiltelefonja, s mikor beleszólnak, leírhatatlan dolgok történnek. A telefonálók... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 470 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Hajdú Ferenc
Én tulajdonképpen nyelvtanulás céljából vettem a könyvet, spanyolul "olvasgatom". Csak ez volt ebben a terjedelemben ezen a nyelven. Véleményem szerint elég silány mű. Tele van olyan mondatokkal amik kb. 2 oldalanként előfordulnak. Pl... "Clay-t ez arra emlékeztette...", ... "és akkor még egy robbanás hallatszott" ... Továbbá az addig történt események folyamatos újraemlítése. Csak azért van, hogy szaporodjanak a sorok. Nem beszélve arról hogy egyik percben telihold van és ég a város, a másik pillanatban pedig tökéletes lesz a sötétség az utcán mert kialszanak a lámpák. Persze a hold is... és az égő várost is kikapcsolják. Szóval ez olyan mint egy ezredrendű szappanopera.
Józsi
Nekem ez a könyv a kedvencem! Az első percétől az utolsóig borzongtam, és a szereplők és kíválóak voltak. Mindenkinek csak ajánlani tudom Stephen King könyveit, de hozzáteszem, hogy kit ez a könyv, kit egy másik borzongat meg tőle. Én személy szerint az Az c. könyvvel nem vagyok jóba...
Olvasó
Jó az alaptörténet, szimpatikusak a szereplők. És ennyi! Azt gondoltam, hogy a borzongás és a lélek megfagyasztásának elmaradásáért valami nagyon elgondolkodtató és rémisztő tanulsággal kárpótol a szerző. De nem. Egyszerűen csak vége lett a könyvnek. És azóta sem félek a mobilomtól.
Szigeti András és Gál Nóra
ez inkább kabaré mint horrorisztikus történet. azt kaptuk Stehen King-től amit vártunk. ahelyett félelemünkben a takarónk alá bújva rettegnénk a sötéttől ragyogó napsütésben kacarászva olvastuk végig a könyvet. ez a könyv mindennek a teteje. azért a pofátlanságnak is van határa.
Bánsági Hajnalka
Imádom Stephen Kinget, de ez a könyve borzasztóan rossz volt.
Portik Olivér
Nekem nagyon tetszett (főleg mert ezt olvastam először Kingtől).
Koller Márk
Kicsitt érzelgös, kicsitt elszomoritó, de a vége happy end.Nekem tetszett.
Temesi Balázs
Mi történt Stephen Kinggel? Hova tűnt az Állattemető, a Remény Rabjai, a Ragyogás kitűnő írója. A "mobil" mesterkélt könyv, úgy tűnik, kényszerből született. Sehol az írót jellemző lélektani borzongás, csupán vér, mocsok és megfoghatatlan téma. Kár volt ezért a könyvért
Göbharter Eszter
Szerintem nagyon jó könyv! Kedvelem Stephen King írásait, de a Rémautó című könyv után azt hittem, kezd kissé halványulni a "nagy horrorkönyvek írójának csillaga". Szerencsére tévedtem, mert a regény elérte a régebbi írások színvonalát, egyet-kettőt még túl is szárnyalt. Mióta olvastam, elgondolkozom, mielőtt felveszem a mobiltelefont!:)))
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5