A Jézus dosszié

Mi az, amit szigoróan a történelmi tények és dokumentumok alapján tudhatunk Jézus életéről? Honnan tudhatjuk, hogy Jézus életrajzai, az evangéliumok hiteles forrásokból származnak? Csaló vagy őrült volt-e Jézus, mikor Isten Fiának vallotta magát, vagy valóban igazak merész kijelentései? Hihetők-e a Jézus haláláról és feltámadásáról szóló bibliai... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 325 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
földeák
Bár keresztényként nagyon tetszett a könyv, annyit hozzátennék, hogy elég egyoldalúan a kereszténység oldalát támogató érveket ír le az író. Ha valaki nem számít erre, csalódhat. Ha viszont ezzel együtt nekiül az olvasásnak, rengeteg jó és új információval gazdagodhat.
Elek
Ez az első olyan - Jézusról, Hitről szóló könyv, amely nem azt kéri, hogy higgy, hanem azt javasolja: nem nagyon cáfolható - tudományos bizonyítékok alapján: győződj meg róla, amit állítanak Jézusról, Bibliáról, hitről, - és utána dönthetsz, Hiszel vagy Nem Hiszel, és olvastál egy történésznek, antrpológusnak, nyelvésznek, természettudósnak egyaránt - érdekfeszítő könyvet.
Szabó Gábor
sziasztok Csak annyit mondok nagyon jó könyv.Tudományos alapokon fekszik.

Események

H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4