Vendéglátó technológia III. Ételkészítési ismeretek (Ötödik kiadás)

dinasztia kiadó  | 1996  | papír / puha kötés  |  239 oldal

Libri Antikvárium
Ismertető: Vendéglátóipari szakközépiskolák számára - Fekete-fehér ábrákkal illusztrálva - Tartalom Bevezetés 5 Vadakból készíthető ételek 9 A vadak húsának jellemzése 9 A vadak csoportosítása 10 Nagyvadak 11 Apróvadak 13 Egészben sütéssel készíthető vadhúsételek 16 Nagyvadakból egészben sütéssel készíthető ételek 16 Apróvadakból egészben sütéssel készíthető ételek 19 Frissen sütéssel készíthető vadhúsételek 29 Nagyvadakból frissen sütéssel készíthető ételek 29 Apróvadakból frissen sütéssel készíthető ételek 33 Párolással készíthető vadhúsételek 35 Nagyvadakból práolssal készíthető ételek 35 Apróvadakból párolással készíthető ételek 44 Meleg előételek 49 Zöldség- és főzelékfélékből készíthető meleg előételek 51 Bundázott előételek 51 Töltött előételek 55 Ropogósok 58 Felfújtak 61 Csőben sültek 64 Egyéb készítmények 66 Tésztákból készíthető meleg előételek 70 Vajastésztákból készíthető meleg előételek 70 Sós omlós tésztákból készíthető meleg előételek 77 Főtt tésztákból készíthető meleg előételek 83 Palacsintákból készíthető meleg előételek 87 Fánkok 89 Tekercsek (roulades) 89 Rizottók 91 Sajtból készíthető meleg előételek 94 Bundázott sajotok 94 Ropogósok 95 Felfújtak 96 Egyéb készítmények 96 Tojásból készíthető meleg előételek 98 Főtt tojások 98 Bevert tojás 99 Edénykében párolt tojás 104 Habart tojás 105 Tojáslepény 106 Tükörtojás 108 Tálon sült tojás 108 Rántott tojás 109 Töltött tojás 109 Húsokból és belsőségekből készíthető meleg előételek 110 Bundázott előételek 110 Ropogósok 111 Felfújtak 112 Csőben sültek 113 Egyéb készítmények 113 Meleg vegyes ízelítő 115 Hideg előételek 119 A hidegkonyha munkájáról általában 120 Zöldség- és főzelékfélékből készíthető hideg előételek 127 Összetett saláták 127 Töltött zöldség- és főzelékfélék 138 Gyümölcsökből készíthető hideg előételek 142 Tojásból készíthető hideg előételek 145 Töltött tojások 145 Kocsonyázott tojások 145 Pástétomok 151 Kocsonyázott pástétomok vagy habok 155 Párolt pástétomok 155 Tésztában párolt pástétomok 159 Galatinok 160 Kocsonyák 162 Hideg előételek 167 Hideg húsételek- és felvágottak 170 Vegyes ízelítők 177 Dísztálak 189 Szendvicsek 193 Nyitott szendvicsek 196 Zárt szendvicsek 197 Rakott szendvicsek 203 Nemzetek konyhája 208 A magyar konyha 208 A magyar konyha kialakulása 208 A mai magyar konyha jellemzője 210 A szomszédos népek konyhája 211 Az osztrák konyha 211 A román konyha 212 A jugoszláv konyha 213 A csehszlovák konyha 214 A francia konyha 214 Az orosz konyha 216 Az angol konyha 218 Az olasz konyha 219 A kínai konyha 221 A skandináv népek konyhája 222 Konyhai munkaszervezés 225 Felhasznált irodalom 229 Tárgymutató 231- További ismertető: "Belelapozás".
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 3 690 Ft

A termék megvásárlásával

369 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv - foltos - kopottas
Kiadó dinasztia kiadó
Kiadás éve1996
Oldalak száma:239
Súly300 gr
ISBN2310013284723
ÁrukódSL#2112170599
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 3 690 Ft

A termék megvásárlásával

369 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Egy jó történet sosem ér véget!Egy jó történet sosem ér véget!