Vendéglátó technológia II. Ételkészítési és cukrászati ismeretek

dinasztia kiadó  | 1996  | papír / puha kötés  |  337 oldal

Libri Antikvárium
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 1 800 Ft

A termék megvásárlásával

180 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó dinasztia kiadó
Kiadás éve1996
Oldalak száma:337
Súly500 gr
ISBN2310014739758
ÁrukódSL#2112290858
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 1 800 Ft

A termék megvásárlásával

180 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Luke Smith: F1 - A rajtrácsonLuke Smith: F1 - A rajtrácson