Tolnai Kálmán, Kulcsár Ödön (szerk.)

Vadhús- és halételek (A vadhúsételek elkészítésének technikája / Vadszárnyasok / Vadnyúl / Őz / Szarvas / Vaddisznó / Erdei gombák / Erdei gyümölcsök / Különleges ételek)

népszava lap- és könyvkiadó  | cérnafűzött, keménytáblás  |  381 oldal

Libri Antikvárium
Fekete-fehér és színes fotókkal, ábrákkal illusztrálva.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 1 990 Ft

A termék megvásárlásával

199 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv - sérült borító
Kiadó népszava lap- és könyvkiadó
Oldalak száma:381
Súly389 gr
ISBN2310019264996
ÁrukódSL#2112601031
Kötéscérnafűzött, keménytáblás

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 1 990 Ft

A termék megvásárlásával

199 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Náray Tamás: SzerintemNáray Tamás: Szerintem