Vadételek - Pecsenyék, raguk, levesek apró- és nagyvadakból

officina nova  | 1993  | kemény kötés  |  96 oldal

Libri Antikvárium
Ismertető: A vad és a vadszárnyas sok híres-neves vidék és a nemzetközi konyha számos ételének alkotóeleme. Hogy ennek a különlegesen egészséges húsfajtának milyen sokféle lehet az elkészítési módja, s hogy a vadhúsból mennyi ételkülönlegesség készíthető, az egyáltalán nem közismert. A következő oldalakon többek között részletesen leírjuk, hogy mi a különbség az egyes vadfélék között. Megismertetjük az olvasót azzal, hogy vásárláskor miről ismerhető meg a friss, fiatal hús, és miről az öreg, hogy miképpen kell konzerválni, hogyan kell a konyhai feldolgozáshoz előkészíteni, és mi az elkészítés legcélszerűbb módja. Ezenkívül még sok más hasznos tudnivalóval és megszívlelendő tanáccsal szolgálunk. Könyvünk új konyhai tapasztalatok megszerzésére ösztönöz, és egy sor különlegességet tartalmaz.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 1 190 Ft

A termék megvásárlásával

119 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó officina nova
Kiadás éve1993
Oldalak száma:96
Súly449 gr
ISBN2399967009149
ÁrukódSL#2111963139
Kötéskemény kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 1 190 Ft

A termék megvásárlásával

119 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Berka Attila: Gryllusok Berka Attila: Gryllusok