Új szakácskönyv

totem plusz könyvkiadó  | 1992  | papír / puha kötés  |  285 oldal

Libri Antikvárium
TARTALOM Bevezető 5 Levesek - levesbe valók 7 A levesekről általában 7 Híg levesek 8 Sűrített levesek 12 Krémlevesek 17 Magyaros levesek 18 Különleges levesek 21 Gyümölcslevesek 23 Levesbe valók 24 Mártások 29 A mártásokról általában 29 Hideg mártások 30 Meleg mártások 34 Különleges mártások 37 Főzelékek - köretek 43 A főzelékekről általában 43 Sűrített főzelékek 45 Egyéb főzelékek 50 A köretekről általában 61 Köretek burgonyából 61 Egyéb köretek 65 Saláták 67 A salátákról általában 67 Meleg-hideg tojáségelek 81 A tojásételekről általában 81 Meleg tojásételek 81 Hideg tojásételek 88 Meleg előételek 91 Az előételekről 91 Meleg szendvicsek 95 A gombáról általában 99 Hideg ételek 105 A hideg ételekről általában 105 Az aszpik készítése 106 Kombinált saláták és ízelítők 107 Húsfélék 113 A hideg húsfélékről, pecsenyékről általában 113 Pástétomok és kocsonyázott ételek 116 Szendvicsek 119 A szendvicskészítés 119 Meleg és hideg halételek 123 A halételekről általában 123 Meleg halételek 124 Hideg halételek 131 Húsételek 135 Marhahúsból készített ételek 135 Bélszínből készült ételek 135 Rostélyosok 141 A rostélyosról 141 Pácolt és főtt marhahúsételek 145 Apróhúsételek 147 Borjúhúsételek 153 A borjúhúsról általában 153 Sertéshúsételek 155 A sertéshúsról általában 155 Sültek - frissensültek 156 Párolt és főtt sertéshúsételek 162 Sertés apróhúsételek 170 Bárány- és ürühúsételek 175 A bárány- és ürühúsról általában 175 Bárányhúsételek 175 Ürühúsételek 178 Háziszárnyas-ételek 180 A háziszárnyasokról általában 180 Vad- és vadszárnyas-ételek 192 A vad- és vadszárnyas-ételekről általában 192 A házinyúlról 198 Tészták - krémek - gyümölcskészítmények 201 A tésztákról általában 201 Gyúrt tészták 201 A gyúrt tészta készítése 201 Kelt tészták 206 A kelt tészta készítése 206 Sós tészták 208 Palacsinták 210 A palacsinta készítése 210 Omlós tészták 212 Az omlós tészta készítése 212 Vajastészták 214 Vajastészta készítése 214 Piskótafélék 216 Felfújtak - pudingok 218 Vegyes tészták 219 Rétesek 223 A rétestészta készítése 223 Öntetek - mártások 225 Torták 226 A torták készítéséről általában 226 Vajkrémek készítése 227 A fondan készítése 227 Teasütemények 232 Hideg krémek 234 Gyümölcskészítmények 237 A gyümölcskészítményekről általában 237 Fagylaltok 241 Parfék 242 Tej- és tejtermék ételek 243 A tej- és tejtermék ételekről általában 243 Hideg-meleg italok 251 Zöldséglevek 251 Friss gyümölcslevek 251 Befőzés 257 Általános tudnivalók a dzsemek és ízek készítéséről 257 Konyhatechnika dióhéjban 261 Az étrend összeállításáról 261 A sütésről 262 A rostélyon sütésről 263 A nyárson sütésről 264 A pirításról 264 Sütés alufóliában 264 Sütés "Alutef" serpenyőben 265 A párolásról 265 A főzésről 266 Főzés a kuktafazékban 267 A fűszerekről 267 Néhány jó tanács az ízesítés-fűszerezésre 267 A tálalás és a díszítés tudnivalói 270 Tárgymutató 273
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 990 Ft

A termék megvásárlásával

199 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó totem plusz könyvkiadó
Kiadás éve1992
Oldalak száma:285
Súly200 gr
ISBN2399965285712
ÁrukódSL#2110485018
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 990 Ft

A termék megvásárlásával

199 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Shona Innes: Az internet olyan, mint egy pocsolyaShona Innes: Az internet olyan, mint egy pocsolya