Szószok ínyenceknek

gabo kiadó  | 2007  | cérnafűzött, keménytáblás  |  258 oldal

Libri Antikvárium
Lecsavarjuk a kupakot, kiöntjük a szószt...és élvezzük az ízeket! A díjnyertes szakácskönyvíró, David Joachim egy kötetre való szósz felhasználási módját mutatja be: minden recept készen vett marinara, Alfredo-, pesto vagy cheddar szószra épül. Jóllehet első látásra bonyolultnak látszik, a legtöbb recept mégis mindössze öt vagy annál alig több hozzávalót igényel, és számos recept elkészítéséhez legfeljebb tizenöt percre van szükség. Ki mondta, hogy csak hagyományos paradicsomszószos tészta lehet a vacsora? Helyette próbáljuk ki ma este valamelyik receptet ezek közül: Kolbászos töltött pizza Pásztorok húsos rakott burgonyája Húsgolyók brandys mártásban Bélszín márványsajtos szósszal Tonhal vaszabiköntösben, krémes paprikaszósszal
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 2 590 Ft

A termék megvásárlásával

259 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó gabo kiadó
Kiadás éve2007
Oldalak száma:258
Súly649 gr
ISBN2399973106511
ÁrukódSL#2111044862
Kötéscérnafűzött, keménytáblás

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 2 590 Ft

A termék megvásárlásával

259 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kriminálisan jó válogatásKriminálisan jó válogatás