Jill Norman

Szakácsok könyve

mérték kiadó  | 2011  | kemény kötés  |  648 oldal

Libri Antikvárium
TARTALOM ELŐSZÓ 8 MESTERSZAKÁCSAINK 10 HASZNOS TUDNIVALÓK 18 MÁRTÁSOK ÉS ÖNTETEK 22 A mártáskészítés alapműveletei; Hogyan sűrítsük a mártást?; Emulgeált mártások; További vajas mártások; Fehérmártások; Barnamártások; Tepsis mártások; Különleges ajánlat: Cseresznyés, fahéjas, diós szarvassült; Zöldséges zöldfűszermártások; Mártások magvakból; Különleges ajánlat; Feketére sült makréla narancsos romesco-mártásban; Pikáns gyümölcsszószok; Erős, csípős mártások; Szószok mártogatáshoz; Vinaigrette-ek; Meleg, krémes öntetek; Különleges ajánlat: Bresaola kecskesajtöntettel HABOK 58 Habkészítés; Mousse-ok; Folyékony habok; Különleges ajánlat: Mandulahabos szarvasgombalé-kapucsínó; Habos krémek ALAPLEVEK ÉS LEVESEK 70 Csirke-, borjú- és halalapié; Üres levesek; Tartalmas levesek; Habart levesek; Krémlevesek; Különleges ajánlat: Csicseriborsós langusztaleves; Hideg levesek ÍZESÍTÉS 88 Zöldfűszerek; Zöldfűszerkeverékek; Fűszerek; Fűszerkeverékek; Fűszerek bedörzsölésre; Fűszeres pácok; Csilik; Különleges ajánlat: Paradicsomos csilidzsem; Sós ízesítők; Citrusfélék és savanyú ízesítők; Édes ízek; Csokoládé; Vanília; Különleges ajánlat: Vaníliás kacsaleves rizstésztával LATIN-AMERIKAI KONYHA 112 Kagylósaláta ,,az élet salsájával"; Hallacas; Mojóban pácolt csirke congrival és banánnal TOJÁS ÉS TEJTERMÉKEK 122 A tojás előkészítése; A tojás elkészítése; Különleges ajánlat: Padlizsán, cukkini és parmezán tortino; Sajtételek; Különleges ajánlat: Csőben sült kecskesajt és flageolet bab endívia- és madársalátával; Tejszínes ételek; Különleges ajánlat: Sütőtökös-csokoládéforgácsos túrótorta ,,country creammel" HALAK, KAGYLÓK, RÁKOK 150 Gömbölyű halak előkészítése; Különleges ajánlat: Ahi tonhal poke szója-judzu-koriander szósszal; Lapos halak előkészítése; Kagylók előkészítése; Különleges ajánlat: Tengeri sün és osetrakaviár vodkás tejföllel és fehér retekkel; Különleges ajánlat: Languszta zöld currymártással és zöldhagymával; Tengeri ételek készítése; Különleges ajánlat: Nyitott, paradicsomos lepény gravlaxszal és kapris vinaigrette-tel; Különleges ajánlat: Olívaolajban párolt lazac póréhagyma-krémlevessel JAPÁN KONYHA 200 ......................................................
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 38 790 Ft

A termék megvásárlásával

3 879 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Rendkívül keresett! Beszerezhetetlen könyvritkaság! Megjlenését követően szinte azonnal hiánycikké vált.
Kiadó mérték kiadó
Kiadás éve2011
Oldalak száma:648
Súly2200 gr
ISBN2310013525147
ÁrukódSL#2112483666
Kötéskemény kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 38 790 Ft

A termék megvásárlásával

3 879 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

R. F. Kuang: KatabasisR. F. Kuang: Katabasis