Frank Júlia-Lusztig Tamás

Spanyol konyha magyar módra

mahir kiadó  | 1990  | kemény kötés  |  142 oldal

Libri Antikvárium
Tartalom Étvágygerjesztő 7 Hideg- és meleg levesek Hideg vegyes gyümölcsleves 12 Hideg sárgadinnyeleves 13 Hideg uborkaleves 14 Hideg fokhagymaleves 15 Gazpacho 16 Sütőtökkrém leves 17 Sonkás fokhagymaleves 18 Hagymaleves sült sajttal 19 Madridi leves 20 Fehér hal alaplé 21 Kagylókrémleves 22 Ánizsos tengeri halleves 23 Zöldségsaláták, zöldségételek, salátamártások Arab saláta 26 Burgonya saláta 27 Fokhagymás gombasaláta 28 Escalivada saláta 29 Zöldbabsaláta sonkával 30 Cézár saláta 31 Nyelvsaláta 32 Sült paprika saláta 37 Póréhagyma remoulade mártással 38 Hallal töltött paprika 39 Barcelonai zöldségtál 40 Vegyes zöldségtál 41 Párolt fűszeres hagyma 42 Spanyol tojáslepény (tortilla) 43 Tálon sült tojás Flamenco módra 44 Tojásos sült padlizsán 45 Paradicsomos húsgombócok 46 Fokhagymás majonézmártás 47 Fűszeres paprikamártás 48 Rózsa mártás 49 Hollandi mártás 50 Tengeri herkentyűk (hideg-meleg előételek, saláták) Tintahal saláta 52 Mandulás kagylósaláta 57 Costa Brava-i saláta 58 Tőkehal saláta 59 Avokádó rákkoktél 60 Tenger gyümölcsei koktél 61 Rák saláta kehelyben 62 Pácolt nyers lazac 63 Tengeri lazacsaláta 64 Kagyló vinaigrette mártással 65 Tintahal sörös bundában 66 Kagyló tengerész módra 67 Paradicsomos pirított kagyló 68 Fokhagymás rák 69 Bilbaói pirított rák 70 Paellák: rizses ételek Valenciai paella 72 Paella Costa Brava módra 77 Karfiolos paella 78 Sajtos rizs 79 Húsételek - főfogásra (szárnyas-, sertés-, bárány-, borjú- és marhahúsból) Töltött csirkemell 82 Párolt csirke 83 Fokhagymás csirke 84 Csirke katalán módra 85 Narancsos kacsa 86 Pecsenyekacsa körtével 87 Gyöngytyúk padlizsános raguval 88 Spanyol kolbász 89 Hideg sertéstarja 90 Szűzpecsenye mustárral és zöld borssal 91 Tárkonyos sertéssült 92 Segoviai malacsült 97 Asztúriai húspástétom tésztában sütve 98 Asztúriai bab 99 Töltött báránycomb 100 Bárányragu 101 Zöldséges borjúragu 102 Borjúsült gombás - zöldborsós raguval 103 Mandulás borjúborda 104 Mazsolás borjúborda 105 Hátszín zölbors mártással 106 Madridi pacal 107 Asztúriai bélszínszeletek 108 Bélszín andalúz módra 109 Bélszín szardellás mártásban 110 Halételek - főfogásra Tengeri hal almával és pezsgővel 112 Katalán hal 117 Vajas-citormos harcsa 118 Pisztráng mazsolával és fenyőmaggal 119 Navarrai pisztráng 120 Valenciai sült hal. tésztában 121 Tengeri hal vajas tésztában 122 Édességek, italok Körte vörös borban 124 Katalán krém 125 Sült, töltött alma 126 Hideg citromkrém 127 Banánparfé 128 Gyümölcsös rizs 129 Karamell puding 130 Amalúr torony 131 Mandulás almás lepény 132 Mandulás kuglóf 137 Narancsos mandulatorta 138 Sangria 139 Spanyol csokoládéital 140 Likőrös banánturmix 141 Pezsgős málnaüdítő 142
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 940 Ft

A termék megvásárlásával

94 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó mahir kiadó
Kiadás éve1990
Oldalak száma:142
Súly200 gr
ISBN0349001756036
ÁrukódSL#2105706443
Kötéskemény kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 940 Ft

A termék megvásárlásával

94 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Biró Kincső: MedúzalányBiró Kincső: Medúzalány