Shakespeare konyhája (Reneszánsz receptek mai szemmel)

magyar könyvklub  | 2003  | kemény kötés  |  267 oldal

Libri Antikvárium
Mit szólna valami vadonatúj recepthez? Nagyszerű, de legyen legalább négyszáz éves! A Shakespeare konyhájának legtöbb fejezete egy-egy Erzsébet-kori szakácskönyvírót mutat be. Az Alapreceptek című fejezetben Sir Hugh Plattal, szakácskönyvíróval, költővel és feltalálóval találkozunk, akit a mezőgazdaság terén tett újításaiért I. Jakab király ütött lovaggá. Az Édességek című fejezetben megismerhetjük Sarah Logne-ot, aki receptjeivel I. Erzsébet királynőnek és I. Jakab királynak okozott nagy élvezetet, az Előételeknél Gervase Markhamot, akinek 1615-ös szakácskönyve így kezdődik: "Az evés és ivás nagyon kellemes kitaláció." Ismerjék meg ezeket a csodálatos Erzsébet-kori szakácsokat, receptjeiket, a 16-17. századi európai ételeket és étkezési szokásokat, miközben visszautazunk Shakespeare Angliájába.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 2 200 Ft

A termék megvásárlásával

220 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó magyar könyvklub
Kiadás éve2003
Oldalak száma:267
Súly1000 gr
ISBN2399984943075
ÁrukódSL#2110803471
Kötéskemény kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 2 200 Ft

A termék megvásárlásával

220 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Az ízek varázsaAz ízek varázsa