Római tál - finomságok cserépedényben

k.u.k. kiadó  | 2004  | karton  |  64 oldal

Libri Antikvárium
Az agyagtál, a cserépedény használata sok száz évre nyúlik vissza, hiszen már a régi rómaiak is ismerték az előnyeit. E tudás máig fennmaradt és az agyagtál vagy ún. római tál ma is kedvelt főzőeszköz. A legkülönfélébb ételek készíthetőek el vele minimális mennyiségű folyadék felhasználásával, sőt olykor anélkül is. A víz az agyag pórusaiban a lassú felmelegedés hatására vékony gőzréteget képez az edény körül és annak belsejében, így az étel megőrzi eredeti ízeit, aromáját, a sültek kívül szép ropogósak, belül pedig omlósak lesznek. Az agyagtál kiválóan alkalmas diétás ételek elkészítésére is, mivel sütéskor sem zsírra, sem olajra nincs szükség, ez pedig jelentősen csökkenti a kalóriaértékeket, miközben megtartja az ételek fantasztikus ízeit. A tökéletes sikert a könyv színes receptválasztéka szavatolja.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 4 190 Ft

A termék megvásárlásával

419 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó k.u.k. kiadó
Kiadás éve2004
Oldalak száma:64
Súly300 gr
ISBN2399967009118
ÁrukódSL#2111963128
Kötéskarton

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 4 190 Ft

A termék megvásárlásával

419 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Egy jó történet sosem ér véget!Egy jó történet sosem ér véget!