Ragyogó szakácskönyv - régi magyar ízek eredeti receptek alapján

pallas antikvárium  | papír / puha kötés  |  340 oldal

Libri Antikvárium
A könyv az eredeti és az igazi magyar receptek gyűjteménye, kiegészítve néhány külföldi, de már igazából "magyarnak is" számító ételkülönlegesség leírásával. A tartalomból: A húsokról; Levesek; Böjtös levesek; Előételek; A magyarhús különböző elkészítési módja; Borjúhús; Disznóhús; Disznósajt, hurka, kolbász, véreshurka stb. készítése; Disznóhús egyéb felhasználása; Birka- és bárányhús; Szárnyasok; Halak; Rákok; Békák, csigák, osztriga, hering, szardella; Szendvicsek, finom kenyérkék, hideg húsok tea mellé; Vadak; Főzelékek; Mártások; Saláták; Tésztafélék; Rizskásás ételek; Ebédek; Vacsorák; Ünnepi menük; Nemzeti ételek; Torták; Sütemények; Teasütemények; Palacsintafélék, fánkok, lepények...
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 940 Ft

A termék megvásárlásával

94 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó pallas antikvárium
Oldalak száma:340
Súly200 gr
ISBN2399966566056
ÁrukódSL#2112383108
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 940 Ft

A termék megvásárlásával

94 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Szlavicsek Judit: Végzetes KékszalagSzlavicsek Judit: Végzetes Kékszalag