Marha, borjú, birka és nyúlhússal készített ételek

papp-ker kft.  | 2004  | pamphlet / füzet  |  48 oldal

Libri Antikvárium
Ez a füzet négyféle állat húsának sokféle elkészítési módját tartalmazza. A marha-, borjú-, birka-, nyúlhús sovány húsok. Nagyon finom ételek készíthetők belőlük. A háziasszonyok többsége a marhahúst gyakrabban vásárolja. Az utóbbi években már borjúhúshoz is hozzá lehet jutni. Manapság Magyarországon sokan idegenkednek a bárány- és birkahústól, pedig fejlett ételkultúrával rendelkező népek a legjobb pecsenyének tartják. A bárányhús vásárlásánál arra kell figyelni, hogy fiatal állat húsát vásároljuk, aminek a húsa világosabb, mint az idős állaté. A bárány- és birkahúsról elkészítés előtt minden faggyút gondosan le kell húzni, mert kellemetlen mellékíze van. Akik egyáltalán nem kedvelik ezt a mellékízt, azoknak ajánlom, hogy ecetes, babérleveles vízzel forrázzák le a már megtisztított húst, abban 10 percig hagyják állni. A nyúlhús is finoman elkészíthető húsféleség. Sokan idegenkednek tőle, de aki megkedveli, mindig szívesen fogyasztja. Ez a füzet a változatos elkészítési módhoz nyújt nagy segítséget.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 890 Ft

A termék megvásárlásával

89 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó papp-ker kft.
Kiadás éve2004
Oldalak száma:48
Súly100 gr
ISBN2310004696634
ÁrukódSL#2110242811
Kötéspamphlet / füzet

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 890 Ft

A termék megvásárlásával

89 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Robert Greene: The 48 Laws of PowerRobert Greene: The 48 Laws of Power