Könyv - Befőzés, tartósítás
4.3 | hvg könyvek | 2025
Mi a közös a kedvenc kézműves sajtunkban, a ropogós kovászos kenyérben, egy pohár otthon készült...
Szállítási idő:
1-3 munkanap
940 pontot ér
0 | nemzeti örökség kiadó | 2025
A szerző a zöldség és gyümölcs feldolgozásáról és azok házi konzerválásáról szóló írása igyekszik a...
Szállítási idő:
1-3 munkanap
256 pontot ér
0 | hvg könyvek | 2024
Mélyüljünk el a fermentálás világában, készítsünk egyre tökéletesebb erjesztett savanyúságokat...
Szállítási idő:
1-3 munkanap
690 pontot ér
0 | sziget könyvkiadó bt. | 2024
A lekvárfőzés, a zöldségek, a húsok tartósítása, a gyümölcslevek konzerválása vagy esetleg a likőr...
Szállítási idő:
1-3 munkanap
332 pontot ér
0 | nemzeti örökség | 2023
Kürthy Emilné kora legismertebb konyhaművészei közé tartozott. Írásait folyamatosan közölték a...
Szállítási idő:
1-3 munkanap
275 pontot ér
3.8 | hvg könyvek | 2021
A fermentálás az egyik legősibb, legegyszerűbb és mégis legizgalmasabb tartósítási és ételkészítési...
Szállítási idő:
1-3 munkanap
1225 pontot ér
0 | elektra kiadóház bt. | 2016
A házi készítésű lekvárok és befőttek bolti társaikkal ellentétben mindössze két összetevőből...
Szállítási idő:
1-3 munkanap
75 pontot ér
0 | kossuth kiadó zrt | 1992
A gyümölcsök, zöldségek, levélfűszerek tartósításának természetes és olcsó módja az aszalás...
Szállítási idő:
2-4 munkanap
142 pontot ér

0 | hvg könyvek kiadó | 2021
A fermentálás az egyik legősibb, legegyszerűbb és mégis legizgalmasabb tartósítási és...
Szállítási idő:
8-10 munkanap
1699 pontot ér

0 | hvg könyvek kiadó | 2020
Mi a közös a kedvenc kézműves sajtunkban, a ropogós kovászos kenyérben, egy pohár otthon...
Szállítási idő:
4-6 munkanap
2489 pontot ér

0 | central médiacsoport zrt. | 2018
Új, ajándékozható kötet
Szállítási idő:
6-8 munkanap
165 pontot ér

0 | central médiacsoport zrt. | 2018
Élvezze a gyümölcsök ízét egész évben! Ez a könyv édes és pikáns zöldség- és...
Szállítási idő:
6-8 munkanap
235 pontot ér

0 | sziget könyvkiadó | 2017
A fermentáció napjaink egyik újrafelfedezése, amelynek segítségével a savanyú káposzta, a...
Szállítási idő:
4-6 munkanap
789 pontot ér

0 | elektra kiadóház | 2016
A házi készítésű lekvárok és befőttek bolti társaikkal ellentétben mindössze két...
Szállítási idő:
4-6 munkanap
94 pontot ér

0 | szalay-pannon- literatúra kft. | 2015
Receptek a Nagyitól 62.
Szállítási idő:
6-8 munkanap
299 pontot ér

0 | corvina kiadó | 2015
Frank Júlia több tucat szakácskönyv szerzője, a magyar gasztronómiai irodalom kiemelt...
Szállítási idő:
4-6 munkanap
249 pontot ér

0 | sziget könyvkiadó | 2015
A tél közepén egy üveg élénkvörös színű málnalekvár, a kiadós őszi vacsora...
Szállítási idő:
6-8 munkanap
280 pontot ér

0 | kossuth kiadó | 2014
A könyv kiváló segítség mindazoknak, akik szeretnék saját eltevésű finomságokkal...
Szállítási idő:
4-6 munkanap
290 pontot ér

0 | corvin kiadó | 2014
A felső két sarok meggyűrődött, Az első kb 30 lap alul vízfoltos.
Szállítási idő:
6-8 munkanap
1999 pontot ér

0 | csengőkert kiadó | 2014
Ki ne szeretné felidézni a nyár gyümölcseinek és zöldségeinek zamatát a zimankós tél...
Szállítási idő:
4-6 munkanap
94 pontot ér
