Le Cordon Bleu - Főzőiskola ínyenceknek - Főtt tészták

vince kiadó  | 1999  | papír / puha kötés  |  64 oldal

Libri Antikvárium
Az olasz tészták nem véletlenül oly népszerű világába kalauzoljuk el az olvasót. A makaróni vagy a spagetti mellett a töltött tortellini, ravioli vagy az óriás kagylótészta egyszerűbb és különlegesebb változatait ajánljuk, de megtanítjuk a friss házi pasta készítésének fortélyaira is. Érdemes kipróbálni a főtt tésztákat felejthetetlenné tevő remek paradicsomos és tejszínes mártásokat, az elmaradhatatlan ízesítővel, a reszelt parmezán sajttal.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 600 Ft

A termék megvásárlásával

360 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Saját képpel
Kiadó vince kiadó
Kiadás éve1999
Oldalak száma:64
Súly200 gr
ISBN2399971704597
ÁrukódSL#2111066675
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 600 Ft

A termék megvásárlásával

360 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Shona Innes: Az internet olyan, mint egy pocsolyaShona Innes: Az internet olyan, mint egy pocsolya