Lakoma 3.

libri könyvkiadó  | 2019  | kemény kötés  |  697 oldal

Libri Antikvárium
A lakoma folytatódik - a Földközi-tenger keleti medencéje és Olaszország után Váncsa István ezúttal a francia konyha rejtelmeibe vezeti be az olvasót. A Lakoma - A francia konyha legfinomabb ételeiből ugyanakkor nem pusztán szakácskönyv: életszemlélet inkább, az emberi szellem lenyomata a gasztronómián keresztül. Gondolatgazdag, akár egy filozófiai mű, és bár elmélkedéssel még senki nem lakott jól, Váncsa bebizonyítja, hogy a gondolat lehet az étel fűszere. Hogyan működik egy vándorpiac? Mi az előétel jelentősége? Miért fontos csalánleves? Az esszék olvasása egyfajta meditáció a főzés gyakorlata előtt, hiszen az ételnek is más íze lesz, ha tudjuk, mi formálta olyanná, amilyen.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 19 990 Ft

A termék megvásárlásával

1 999 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó libri könyvkiadó
Kiadás éve2019
Oldalak száma:697
Súly1200 gr
ISBN2310016717006
ÁrukódSL#2112406057
Kötéskemény kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 19 990 Ft

A termék megvásárlásával

1 999 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Berg Judit: Rumini KővárosbanBerg Judit: Rumini Kővárosban