Közétkeztetők kézikönyve III.

springmed kiadó  | 2021  | papír / puha kötés  |  424 oldal

Libri Antikvárium
A közétkeztetők kézikönyve könyvsorozat III. kötete, ,,A bölcsődei és óvodai étkeztetésről, nem csak közétkeztetőknek" című könyv ajánlott mindazoknak, akik munkájuk, életük vagy tevékenységük révén kapcsolatba kerülnek a bölcsődés és az óvodás korosztályok étkeztetésével, élelmezésével. A könyvben közel 300-féle 10 adagos recept található csecsemő-, bölcsődés és óvodás kiszabatokkal, mindhárom korcsoportban elkészítési javaslattal, valamint egy adagra vonatkoztatott energia- és tápanyagszámítással. A receptek az egészséges, normál ütemben fejlődő gyermekek étrendjébe illeszthetők, azonban külön fejezet foglalkozik az ételallergiák egyes típusaival, azok felismerésével és a rá vonatkozó jogszabályokkal, és egy fejezet a gyakran hallott, elterjedt tévhitek eloszlatásával. Némely ételféleségről fotó is található a Színes mellékletben.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 13 990 Ft

A termék megvásárlásával

1 399 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó springmed kiadó
Kiadás éve2021
Oldalak száma:424
Súly300 gr
ISBN2310005194245
ÁrukódSL#2110865450
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 13 990 Ft

A termék megvásárlásával

1 399 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Rebecca Makkai: Lenne pár kérdésemRebecca Makkai: Lenne pár kérdésem