Görög kulinária

vince kiadó  | 2007  | papír / puha kötés  |  460 oldal

Libri Antikvárium
Aki felkeresi a görögök földjét, szívesen megismerkedik konyhájukkal is. Milyen ételeket ettek a görögök a poliszokban? Miből készül a feta? Hol van az ország garnéla-"fellegvára"? Mi jellemzi a mai görögök étkezési szokásait? A sok különleges receptet tartalmazó kötet élvezetes stílusban kalauzolja olvasóját a görög szárazföldön, majd a szigetcsoportokon át egészen Ciprusig. A kultúrtörténeti kincsek, a mediterrán hangulat mellett a jó ételek szeretete is jellemzi ezt az elbűvölő világot.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 49 990 Ft

A termék megvásárlásával

4 999 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:hibátlan, olvasatlan példány
Kiadó vince kiadó
Kiadás éve2007
Oldalak száma:460
Súly1720 gr
ISBN2399955021719
ÁrukódSL#2112563302
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 49 990 Ft

A termék megvásárlásával

4 999 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Náray Tamás: SzerintemNáray Tamás: Szerintem