Cukrász szakmai ismeretek 2.

műszaki könyvkiadó  | 2021  | papír / puha kötés  |  276 oldal

Libri Antikvárium
Cukrász szakmai ismeretek c. könyv második kötete a kikészített sütemények, így a torták, szeletek, minyonok, desszertek, csemegék, krémesek stb. elkészítésével foglalkozik.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 11 790 Ft

A termék megvásárlásával

1 179 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:hibátlan, olvasatlan példány
Kiadó műszaki könyvkiadó
Kiadás éve2021
Oldalak száma:276
Súly200 gr
ISBN2399983705759
ÁrukódSL#2112183889
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 11 790 Ft

A termék megvásárlásával

1 179 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Rob Dial: Változás amire mindig is vágytál Rob Dial: Változás amire mindig is vágytál