Az olasz konyha alapjai

magyar könyvklub  | 2003  | papír / puha kötés  |  168 oldal

Libri Antikvárium
Az olasz konyha megszállottja? A főzés alapkönyvének rajongója? A sütés alapkönyvének imádója? Úgy gondolja, hogy a sütés-főzés alkotás? Benvenuto! Üdvözöljük! Önnek igazán új könyvünk lapjai mellett a helye! Ismerje meg az olasz konyha mesterfogásait, legjellemzőbb ízkompozícióit több mint száz csodás receptben megénekelve!
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 900 Ft

A termék megvásárlásával

390 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó magyar könyvklub
Kiadás éve2003
Oldalak száma:168
Súly600 gr
ISBN2399959204408
ÁrukódSL#2110840775
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 900 Ft

A termék megvásárlásával

390 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Rebecca Makkai: Lenne pár kérdésemRebecca Makkai: Lenne pár kérdésem