Az ízek útján - Gasztronómiai utazás az olasz Friuliban

alexandra kiadó  | 2005  | keménytábla, védőborító  |  282 oldal

Libri Antikvárium
A kötet szerzői úgy mutatják be Friuli Venezia Giuliát, mint a gasztronómia világában önmagában is helytálló, fejlődő, egyedi tájegységet, amely ugyanakkor mélyen magába szívja az elmúlt korok hagyomány- és értékteremtő levegőjét, olyan jelentős személyek emlékeiből táplálkozva, mint Gianni Cosetti és Isi Benini, akik elsőszámú inspirátorai annak a jelenségnek, amit ma a bor- és konyhaművészet reneszánszának nevezünk. Receptek és híres vendéglátók bőségtálai, és főként a helyi ízek, fűszerek, halak, húsok, sajtok, méz, olaj, grappa, liba, kacsa, disznó, borok és még egy sor fenséges hozzávaló segített legyőzni azt az általános hiedelmet, hogy az itteni konyha egy szegény tájegység szegény konyhája. Ezt maga a könyv is bizonyítja.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 8 290 Ft

A termék megvásárlásával

829 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó alexandra kiadó
Kiadás éve2005
Oldalak száma:282
Súly2000 gr
ISBN2399974118193
ÁrukódSL#2110318816
Kötéskeménytábla, védőborító

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 8 290 Ft

A termék megvásárlásával

829 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Bukovicsné Békefy Daisy: A természet kincsestáraBukovicsné Békefy Daisy: A természet kincsestára