Az élelmiszerek chemiai technológiája
kir. magyar term. tud. társ. | félvászon | 328 oldal
A termék megvásárlásával
989 pontot szerezhet
Beszállítói készleten
Személyes átvétel 6-8 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 6-8 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes
| Állapot: | jó állapotú antikvár könyv |
|---|---|
| könyvkötői kötésben | |
| Kiadó | kir. magyar term. tud. társ. |
| Oldalak száma: | 328 |
| Súly | 300 gr |
| ISBN | 2399962054656 |
| Árukód | SL#2110061624 |
| Kötés | félvászon |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
989 pontot szerezhet
Beszállítói készleten
Személyes átvétel 6-8 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 6-8 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes
























