A tökéletes ebéd - Bevezetés a molekuláris gasztronómiába
akadémiai kiadó | 2010 | puhatáblás, ragasztókötött | 134 oldal
A termék megvásárlásával
3 699 pontot szerezhet
Beszállítói készleten
Személyes átvétel 6-8 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 6-8 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes
| Állapot: | jó állapotú antikvár könyv |
|---|---|
| Olvasatlannak tűnik,borítóján minimális foltokkal. | |
| Kiadó | akadémiai kiadó |
| Kiadás éve | 2010 |
| Oldalak száma: | 134 |
| Súly | 300 gr |
| ISBN | 2399989360181 |
| Árukód | SL#2111990834 |
| Kötés | puhatáblás, ragasztókötött |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
3 699 pontot szerezhet
Beszállítói készleten
Személyes átvétel 6-8 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 6-8 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes





































