A must és a bor egyszerű kezelése A szőlőfürt összetétele, és borászati jelentősége, Cefrekészítés és - kezelés, Asztali fehér borok készítése , MustkészítésA must tiszítása erjedés előtt, A must összetételének javít

mezőgazdasági kiadó  | 1977  | papír / puha kötés  |  151 oldal

Libri Antikvárium
Második, átdolgozott kiadás - Ismertető: Mercz Árpád munkássága felöleli a szőlőfeldolgozás és borkezelés minden területét. Könyvében a helyes borkészítés alapjait mutatja be a legkorszerűbb ismeretekkel és mindenki számára érthető, egyszerű formában. A mélyebb kémiai, mikrobiológiai és technikai magyarázatokat mellőzve írja meg, hogy mikor, mit mivel és hogyan tegyünk, hogy a szőlőből jóitalú bort nyerjünk. - További ismertető/ízelítő: "Belelapozás".
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 2 590 Ft

A termék megvásárlásával

259 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó mezőgazdasági kiadó
Kiadás éve1977
Oldalak száma:151
Súly150 gr
ISBN2399972904460
ÁrukódSL#2109779448
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 2 590 Ft

A termék megvásárlásával

259 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kriminálisan jó válogatásKriminálisan jó válogatás